Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ισχυρό πλήγμα με Φαν Πέρσι!!

Σοβαρό πρόβλημα «κληρονόμησε» απ’ τον Ολυμπιακό ο Φαν Πέρσι! Ο Ολλανδος θα μείνει εκτός πάνω από ένα μήνα, χάνει τα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και ίσως να μην τον δούμε ξανά φέτος.

Ισχυρό πλήγμα με Φαν Πέρσι!
«Ξινό» βγήκε στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι το χατ-τρικ στον Ολυμπιακό και η πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο γόνατο απ' το ματς με τους ερυθρόλευκους, κι όπως ενημέρωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι», ο Ολλανδός αστέρας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων.

Εξ’ αρχής είχε γίνει γνωστό πως δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, αλλά κανείς δεν πίστευε στους πρωταθλητές Αγγλίας το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Εν τέλει, τα νέα ήταν πολύ άσχημα και πλέον η ομάδα καλείται να πορευτεί χωρίς τον... Mr 17 γκολ στην φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Φαν Πέρσι θα απουσιάσει απ' τα δύο παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ (1 και 9 Απριλίου), με τον Ντέιβιντ Μόγιες να ψάχνει εκ νέου για λύσεις, σε μια σεζόν που έχει γενικά... χτυπηθεί αρκετά από τραυματισμούς.

Δεδομένου, δε, πως το τελευταίο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ (εφόσον δεν περάσει και στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης) για την φετινή σεζόν είναι στις 11 Μαΐου (με Σαουθάμπτον για το πρωτάθλημα), καταλαβαίνει κανείς πως αν η αποθεραπεία του κρατήσει 1,5 μήνα, είναι εξαιρετικά πιθανό να μην τον δούμε να αγωνίζεται ξανά φέτος... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: