Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Προσγειωμένος ενόψει Ολυμπιακού!

Αρκετά προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει της αναμέτρησης του Εργοτέλη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. «Δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Προσγειωμένος ενόψει Ολυμπιακού
Προσηλωμένος στον στόχο του Εργοτέλη που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ξεκαθάρισε πως δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα τίποτα, ενώ πιστεύει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν επαναπαυθούν στις δάφνες του πρωταθλητή και θα επιδιώξουν να πάρουν νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:

Για τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη: «Δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή και χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη. Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη εβδομάδα και θα επιδιώξουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο από τον αντίπαλο και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Για το πόσο βολεύει τον Εργοτέλη το ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα: «Δεν μας βολεύει γιατί όταν είσαι πρωταθλητής θέλεις να νικάς πάντα και να δείξεις μια καλή εικόνα. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι ο αντίπαλος θα είναι αδιάφορος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: