Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Να δώσουμε χαρά στον υπέροχο κόσμο»

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, προκειμένου να ευχαριστήσουν τον κόσμο που στηρίζει τις προσπάθειες του ΟΦΗ θέλει ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 29ης αγωνιστικής.

«Να δώσουμε χαρά στον υπέροχο κόσμο»
Το βραβείο του καλύτερου παίκτης της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας παρέλαβε ο Θανάσης Παπάζογλου, απ’ τα χέρια του επί 47ετίας υπαλλήλου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Παναγιώτη Σπυριδάκη.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ σχολίασε την δεύτερη φορά που αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης τη φετινή χρονιά, αλλά και τη γενικότερη εικόνα που έχει δείξει στο πρωτάθλημα λέγοντας: «Μπορώ να πω ότι διανύω την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και συνεχίζω τις καλές εμφανίσεις γιατί και πέρυσι έκανα καλή χρονιά».

Για την πιθανότητα παραμονής του στον ΟΦΗ τόνισε: «Έχω συζητήσει με τον πρόεδρο. Από εκεί και πέρα, στόχος είναι να τελειώσει η χρονιά, να πετύχουμε τους στόχους μας και θα δούμε τι θα γίνει», ενώ για τα γκολ που πέτυχε κόντρα σε Απόλλωνα και Παναθηναϊκό πρόσθεσε:

«Σίγουρα ήταν πιο σημαντικό παιχνίδι από αυτό με τον Απόλλωνα όμως κάθε εμφάνιση μου πρέπει να είναι ανάλογη και εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει βαθμούς».

Ο υψηλόσωμος φορ του ΟΦΗ δεν έκρυψε την επιθυμία του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας το ερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό πρόκληση:

«Αρχικά, πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας που είναι η παραμονή. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, έχουμε το κύπελλο που είναι μια πρόκληση και θέλουμε να δώσουμε μια χαρά σε αυτόν τον υπέροχο γιατί είναι κοντά μας και μας στηρίζει αλλά και επειδή ο ΟΦΗ πρέπει να είναι ψηλά και να διεκδικεί τίτλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: