Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Το τρίπτυχο της… νίκης!

Στους τρεις παράγοντες που θα βοηθήσουν τον Πανιώνιο να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Κολοσσό, αναφέρθηκε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Το τρίπτυχο της… νίκης
Ο Πανιώνιος φιλοξενείται το Σάββατο (22/03, 16:00) από τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών και θέλει να επιστρέψει από τη Ρόδο με τη νίκη. Για να το επιτύχει αυτό, όπως εξήγησε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα πρέπει οι παίκτες του να δείξουν στη διάρκεια του αγώνα συγκέντρωση, να μείνουν πιστοί στο πλάνο τους και να ελέγξουν το ρυθμό.

«Η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Κολοσσό στην Ρόδο είναι σημαντική όσο και δύσκολη. Σημαντική γιατί θέλουμε με νίκη να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία και δύσκολη διότι ο Κολοσσός στην έδρα του είναι ισχυρός και γνωρίζει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Ο αντίπαλος μας έχει ενισχυθεί μετά τις αλλαγές στον πάγκο και στο ρόστερ του», είπε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» και συνέχισε:

«Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και στα 40’ της αναμέτρησης, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, επίσης, από την αρχή έως το τέλος του ματς και να ελέγξουμε τον ρυθμό».

O 27χρονος σέντερ της ομάδας, Γάιος Σκορδίλης σχολίασε για την επικείμενη αναμέτρηση με τους «θαλασσί»: «Γνωρίζουμε ότι ο Κολοσσός ιδιαίτερα στην έδρα του είναι πολύ καλή ομάδα και πως την δεδομένη στιγμή έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο αγώνα, να μπούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό του ματς, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα την ενέργεια και την συγκέντρωση μας μέχρι το τέλος. Εάν ακολουθήσουμε και υποστηρίξουμε το πλάνο μας θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την νίκη».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά οι Νεοσμυρνιώτες θα παραταχθούν πλήρεις καθώς οι Κέβιν Λάνγκφορντ και Χρήστος Σαλούστρος επιστρέφουν στην δράση μετά τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Βασίλης Σίμτσακ ξεπέρασε το πρόβλημα (ερεθισμός στο δεξί πέλμα) που αντιμετώπισε στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: