Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Το ερώτημα...!!

Ο Σταύρος Κόλκας στέκεται στην... στιγμή που ακολούθησε αμέσως μετά το γκολ του Κλάους Αθανασιάδη, θέτει ερώτημα και περιμένει μέσα από το blog του απαντήσεις!
Επειδή διάβασα διάφορα από το βράδυ της Τετάρτης που αφορούν την κίνηση του Κλάους, θα θέσω ένα ερώτημα και καλώ όλους τους φίλους που διαβάζουν το μπλογκ μου να απαντήσουν για να δούμε αν έχω δίκαιο ή όχι.

Σύμφωνα με τα παπαγαλάκια λοιπόν, υπάρχει κανονισμός που λέει πως ο Κλάους έπρεπε να πάρει κάρτα βάσει κανονισμού. Επειδή βαριέμαι να ψάχνω τους κανονισμούς και επειδή το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο κανονισμοί, καλώ όλους σας να μου βρείτε έναν που έκανε τα εξής πράγματα και δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όχι μόνο εδώ.
1.       Έβαλε γκολ
2.       Πήρε τη μπάλα από την εστία
3.       Φίλησε το σήμα της ομάδας του
4.       Έτρεξε γρήγορα με τη μπάλα προς την σέντρα.
Όποιος μου βρει ΈΝΑΝ που δέχτηκε τέτοια κάρτα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, κερδίζει.
Υποσημείωση: Δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που ο σκόρερ διαπληκτίστηκε με αντίπαλο είτε για να πάρει τη μπάλα από τα δίχτυα, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
ΥΓ Με τη Λίγκα θα ασχοληθούμε αύριο… μέρα είναι κι αυτή.
ΥΓ Ένας εισαγγελέας που είπε διάφορα για το ποδόσφαιρο, τον διαβάσατε; Και αυτός πρέπει να είναι μπουγατσόφλωρος σαν και εμένα.
ΥΓ Όντως είναι διαφορετικός ο τρόπος που σπρώχνει ο Φουστέρ από τον Στοχ. Ο πρώτον σπρώχνει βαρώντας μπουνιά και ο δεύτερος σπρώχνει στη πλάτη του αντιπάλου του. Απλά ξέρει που να σπρώχνει για αυτό ο Βαλντέζ πιάνει το πρόσωπό του πέφτοντας.
ΥΓ Στη Τούμπα θα γίνει ένα πολιτισμένο ποδοσφαιρικό παιχνίδι.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: