Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Του έκανε καλό η αποβολή»

borbokis
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε o  παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφανος Μπορμπόκης. Αναφέρθηκε στο χθεσινό(2/4) παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως έκανε καλό στον ΠΑΟΚ η αποβολή. Τόνισε ότι στην Τούμπα με την υποστήριξη του κόσμου ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Για το χθεσινό(2/4) παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: «Να πω την αλήθεια στην αρχή είχα απογοητευτεί από την εικόνα του ΠΑΟΚ. Το πρώτο 20λεπτο ήταν τραγικό. Περίμενα να μην μπει μέσα η ομάδα δυνατά αλλά έπεσε στην παγίδα του Ολυμπιακού που πρέσαρε ψηλά.
Το θέμα είναι ότι στην πρώτη φάση που έκανε ο ΠΑΟΚ, πέτυχε γκολ αλλά μετά ο διαιτητής ήταν τραγικός πραγματικά. Έβλεπα το παιχνίδι με κάτι φίλους μου Ολυμπιακούς και ούτε αυτοί ήθελαν αυτό το πράγμα. Άμα βγάζεις στον ένα κόκκινη, βγάζει και στον άλλον. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν το θέλουν πλέον αυτό το πράγμα.
Μετά από αυτό το γεγονός ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να παίξει πίσω και έβγαλε φοβερή δύναμη στο παιχνίδι του. Μπορώ να πω ότι αυτό που έγινε έκανε κακό στον Ολυμπιακό. Αλλιώς θα διαχειριζόταν το παιχνίδι με 11-11 ή με 10-10. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε φοβερή ομάδα και όλα θα κριθούν στην Τούμπα, όπου θα είμαι και εγώ εκεί. Δεν το χάνω αυτό το παιχνίδι».
Για την ρεβάνς στην Τούμπα: «Το βασικό μέλημα το ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι να μην δεχτεί γκολ, πρέπει να διαχειριστεί καλά το αποτέλεσμα. Αν πετύχει ο Ολυμπιακός θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα έχει την υποστήριξη του κόσμου, η Τούμπα θα κοχλάζει, όλα θα είναι υπέρ του ΠΑΟΚ».
Για τις αρχικές επιλογές του Γεωργιάδη: «Για τον Λίνο δεν μπορώ να πω κάτι, μπορεί να ξεφύγει μια-δυο φορές και να βγάλει πολύ καλή σέντρα, όπως και έγινε δηλαδή. Όσο για τον Βούκιτς, είναι αργός και έγινε πολύ αργή και η επίθεση. Πίσω από τον Αθανασιάδη πρέπει να έχεις έναν γρήγορο που να βρίσκει χώρους. Από εκεί και πέρα δεν κατηγορώ τον Γιώργο, μπορεί ο Βούκιτς να ήταν σε πολύ καλή κατάσταση όλη την βδομάδα, αυτός ξέρει καλύτερα. Έκανε κάτι, δεν του βγήκε και το διόρθωσε κατευθείαν. Μετά την κόκκινη το πήγε καλά το ματς πάντως. Πριν την αποβολή πάντως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος, να τα λέμε όλα, δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ».
Για τα πλέι οφ: «Θα είναι μεγάλη αποτυχία αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει την δεύτερη θέση. Αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε κύπελλο και δεύτερη θέση θα διάλεγα το δεύτερο. Το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να σου αποφέρει πολλά έσοδα. Αλλά και το κύπελλο είναι μεγάλη υπόθεση. Από το 2003 έχουμε να το πάρουμε.
Εκτός έδρας πάντως η ομάδα παραπαίει, δέχεται ένα γκολ και καταρρέει. Ενώ μέσα στην Τούμπα ανατρέπει τα παιχνίδια εκτός έδρας είμαστε από τις χειρότερες ομάδες».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: