Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Το αβαντάζ Παναθηναϊκού για Γκάλο!!

Προβάδισμα έναντι ΑΕΚ και Παναιτωλικού για την απόκτηση του Ροντρίγκο Γκάλο έχει ο Παναθηναϊκός. Ποια τα «όπλα» των «πράσινων» έναντι των άλλων δύο και η αναζήτηση ενός νέου… Νάνο.

Το αβαντάζ Παναθηναϊκού για Γκάλο
Το πάνω χέρι στην υπόθεση Ροντρίγκο Γκάλο έχει ο Παναθηναϊκός. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται ο Παναιτωλικός, στον οποίο αγωνίζεται φέτος ο 27χρονος δεξιός μπακ, με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, αλλά είναι στα υπ’ όψιν της ΑΕΚ εδώ και καιρό. Η ομάδα του Αγρινίου το παλεύει, αλλά δεν έχει πολλές πιθανότητες να κάνει δικό της τον παίκτη, στου οποίου το συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα 700.000 ευρώ. Πάντως, σε περίπτωση που υπάρξει deal, θα γίνει με αρκετά λιγότερα χρήματα, διότι οι Πορτογάλοι με τους οποίους δεσμεύεται μέχρι το 2015 ο Γκάλο, έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους.

Αρχικά, ζητούσαν περίπου 500.000 ευρώ, αλλά φαίνεται ότι με 300-400 χιλ. ο παίκτης μπορεί να αποκτηθεί. Τα συγκεκριμένα χρήματα τα δίνει η ΑΕΚ, όπως αναφέρει το «Goal News», όμως ο παίκτης δεν «ψήνεται», να παίξει στη Football League, διότι θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο Παναθηναϊκός έχει τις περισσότερες πιθανότητες από τους τρεις, λόγω του ότι φέτος θα αγωνιστεί εκτός απροόπτου στην Ευρώπη. Ωστόσο, ο Γκάλο παρακολουθεί… διακριτικά το θέμα της αδειοδότησης του «τριφυλλιού» και εφόσον πάνε όλα καλά, θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο στον Παναθηναϊκό, που δεν έχει πάρει ωστόσο την οριστική του απόφαση.

Οι «πράσινοι» προς το παρόν δεν έχουν… φορτσάρει για να κλείσουν τον Γκάλο, διότι κοιτάζουν και άλλους ποδοσφαιριστές, που είναι κυρίως περιπτώσεις ελεύθερων παικτών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: