Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Κάνουν υπομονή!

Άμεσα θα πάρει μορφή η πρόταση της ομάδας ανθρώπων που θέλει να αναλάβει τον Άρη, ενώ περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου για τη διοίκηση Σκόρδα, που κάνει πλάνα για Football League.

Κάνουν υπομονή
Την απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης στην αίτηση που έχουν καταθέσει ΑΣ Άρης και ΚΜΑ για αντικατάσταση του Λάμπρου Σκόρδα περιμένουν οι άνθρωποι που προσπαθούν να φτιάξουν νέο ΔΣ στους «κίτρινους».

Οι εξελίξεις αναμένονται από μέρα σε μέρα και εφόσον είναι θετικά τα νέα για το συγκεκριμένο γκρουπ, αυτό θα κάνει τις επόμενες κινήσεις του. Ακόμη η πρόταση δεν έχει πάρει την τελική της μορφή και σε περίπτωση που πέσει η διοίκηση Σκόρδα θα γίνει και αυτό. Το σίγουρο είναι πως θα συμμετάσχουν οι Παπαϊωάννου, Γράντας και Δασυγένης, οι οποίοι εμφανίζονται ενοχλημένοι με τη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα «Δεν θέλουμε να δημιουργούνται ελπίδες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», σχολίαζαν σχετικά, καθώς προσπαθούν να… τραβήξουν και άλλους επιφανείς άνδρες προς το μέρος τους.

Η πλευρά Σκόρδα κινείται μυστικά αυτόν τον καιρό και δεν έχει βγει προς τα έξω τι σχέδιο ακολουθεί. Πάντως, εμμένει στη θέση της σε ότι αφορά την κατηγορία που πρέπει να αγωνιστεί του χρόνου η ομάδα. Πιστεύει ακόμη ότι η λύση της Football League είναι η ιδανική και δεν «τρέχει» πλάνο Γ’ Εθνικής σαν και αυτό του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να απορριφθεί και η δεύτερη αίτηση για υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, οπότε θα είναι εκτεθειμένη και πάλι στους πιστωτές της και θα μοιάζει από δύσκολο έως αδύνατον να αγωνιστεί στη Football league. Η άλλη πλευρά δεν έχει αποφασίσει ακόμη σε ποια κατηγορία θέλει να αγωνίζονται οι «κίτρινοι».

* Έναν μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, αφού η μαγνητική τομογραφία έδειξε πως έχει οστικό οίδημα στον σπόνδυλο και θα απέχει από τις προπονήσεις ώστε να ξεκουραστεί. Οπότε, δεν θα αγωνιστεί ξανά για φέτος, καθώς απομένουν μόλις δυο αγωνιστικές στη Superleague.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: