Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Πετύχαμε τον στόχο μας»

Στην επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας στάθηκε ο Ρόκο Ούκιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μάλαγα.

«Πετύχαμε τον στόχο μας»
Ο Κροάτης διεθνής γκαρντ θεωρεί σημαντική τη νίκη, η οποία κρίθηκε στο ότι «άνοιξε»το ματς και δεν μπόρεσε να ακολουθήσουν οι Ανδαλουσιάνοι, ενώ θεωρεί πως δεν είναι φαβορί οι «πράσινοι» στα προημιτελικά.

Αναλυτικά: «Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας. Ήταν σπουδαία νίκη. «Ανοίξαμε» τον αγώνα την κατάλληλη στιγμή και ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να μας ακολουθήσει. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας στα πλέι οφ. Δεν θα είμαστε φαβορί, αλλά από πέρυσι έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να πετύχουμε ακόμα και ως αουτσάιντερ».


Φώτσης: «Δυνατές και οι δύο ομάδες»
Ο Αντώνης Φώτσης αρνήθηκε να εκφράσει προτίμηση μεταξύ Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ για αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα play offs.

Δεν θέλησε να… διαλέξει αντίπαλο για τον Παναθηναϊκό ο Αντώνης Φώτσης μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Μάλαγα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Και η Μάλαγα τα έπαιζε κι αυτή όλα για όλα. Μας πλησίασαν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αλλά κάναμε ένα ξέσπασμα, με διαδοχικές καλές άμυνες και επιθέσεις», τόνισε.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό που κλείνει το Top 16 είπε: «Εμείς παίζουμε κάθε αγώνα για να κερδίσουμε. Πάμε στο ΣΕΦ για να παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα και ό,τι βγει στο τέλος».

Σχετικά με το δίλημμα «Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ» δήλωσε: «Δεν έχω παρακολουθήσει τόσο πολύ τις ομάδες αυτές. Σίγουρα πρόκειται για δύο πολύ δυνατές ομάδες. Θα περιμένουμε να δούμε ποια θα αντιμετωπίσουμε».

Τέλος, για το πώς βλέπει τον Παναθηναϊκό στο διάστημα που έχει πάρει τα ηνία της ομάδας ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, είπε: «Μέσα σε ένα μήνα δεν είναι εύκολο να αλλάξουν πολλά, αλλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και σιγά-σιγά η ομάδα θα παρουσιάζεται καλύτερα. Στόχος είναι να παίξουμε πιο γρήγορα και να βελτιωθούμε σε άλλους τομείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: