Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Τσαλίκης στο Metropolis: «Εχουμε μία δεύτερη ευκαιρία»

Εκπροσώπησε τον Ηρακλή, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Παπαδόπουλο στην χθεσινή κλήρωση των πλέι οφ. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο γενικός αρχηγός των «κυανόλευκων», Κώστας Τσαλίκης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», κάνοντας λόγο για ικανοποιητικό πρόγραμμα και για καλή κλήρωση. Η οποία πρέπει να αποδειχθεί όμως και εντός αγωνιστικού χώρου.

«Θεωρώ ότι αυτά που θέλαμε να γίνουν έγιναν. Δηλαδή να αγωνιστούμε εντός έδρας στην πρεμιέρα με έναν σχετικά εύκολο αντίπαλο και να παίξουν μεταξύ τους οι πρωτοπόροι. Αν και στα λεγόμενα εύκολα παιχνίδια την πατήσαμε στο πρωτάθλημα. Το ανησυχητικό είναι ότι οι επόμενες αναμετρήσεις είναι εκτός έδρας, τις οποίες πρέπει να κερδίσει η ομάδα για να πάρει το απόλυτο. Ισως είναι το μοναδικό μειονέκτημα.

Οσον αφορά τη διαφορά που έχουμε με τους προπορευόμενους πιστεύω ότι όσο εύκολο είναι να αυξήσεις τη διαφορά τόσο εύκολο είναι και να τη μειώσεις. Αλλά αυτό κάνει το μίνι πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον».

Τα προβλήματα, οι μεταγραφές και το καλό κλίμα

Εν συνεχεία ο τεχνικός διευθυντής του Ημίθεου αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα, στη δεύτερη-και τελευταία- ευκαιρία που παρουσιάζεται αλλά και στο καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.
«Τα προβλήματα όταν αγωνίζεσαι τα ξεχνάς, τα αφήνεις πίσω. Σε εμάς υπάρχουν αλλά πρέπει να τα ξεπεράσουμε. Μας δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία, στην πρώτη θεωρώ ότι αποτύχαμε. Όταν μπαίνεις στα πλέι οφ τελευταία αγωνιστική θεωρείται αποτυχία. Αυτό είπα και στα παιδιά, ότι τώρα πρέπει να πάρουμε ό,τι μας αξίζει. Το θέμα των μεταγραφών δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα και δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Θεωρώ ότι υπήρξε λάθος χειρισμός αλλά έχουμε καλά αποδυτήρια και καλό κλίμα και εκεί πρέπει να ποντάρουμε για να τα καταφέρουμε». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: