Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ο εφιάλτης και η καψούρα του Μουρίνιο!!

«Ντου από Παντού» για έναν παικταρά που έχει εξελιχθεί στον μεγάλο εφιάλτη και παράλληλα στην μεγάλη καψούρα του Μουρίνιο! Τον παικταρά Ιμπραϊμοβιτς, που τραυματίστηκε μάλιστα στο β’ μέρος, βρήκε τρόπο και τον περιόρισε αρκετά ο Μουρίνιο χθές από την αρχή. Το ίδιο και τον Καβάνι. Έναν παίκτη, όμως, δεν μπόρεσε να τον σταματήσει με τίποτα. Ό,τι κι αν σκαρφίστηκε ο Πορτογάλος. Και ήταν αυτός που ουσιαστικά έκανε άνω – κάτω την Τσέλσι.
Πηγή κινδύνων
Ο Λαβέτσι απέδειξε και χθες ότι είναι παικταράς. Ήταν ο κινητήριος μοχλός της Παρί και μόνιμη πηγή κινδύνων. Ένας ποδοσφαιριστής που έκανε τα πάντα και απειλούσε διαρκώς με όλους τους τρόπους. Ανάσα δεν την άφησε να πάρει την άμυνα της Τσέλσι.
Την «πληγώνει» συνέχεια
Έχει, μάλιστα, εξελιχθεί στον κακό δαίμονα της Τσέλσι, αφού είναι η τρίτη φορά που την «πληγώνει» σε αγώνα τσάμπιονς λιγκ.
Εντονότερο
Σήμερα, λοιπόν, τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν για ενδιαφέρον της Τσέλσι. Το οποίο ναι μεν προϋπάρχει, αλλά γίνεται πλέον εντονότερο.
Τον θέλει σαν τρελός
Ο Μουρίνιο, δηλαδή, βλέπει στο πρόσωπο του Λαβέτσι τον παίκτη που μπορεί να ανεβάσει ένα ακόμα επίπεδο την Τσέλσι. Και ίσως να μην έχει άδικο. Είναι ποδοσφαιριστής τοπ επιπέδου. Με απίστευτη εκρηκτικότητα και ατέλειωτες εμπνεύσεις. Γι’ αυτό και ο Πορτογάλος φαίνεται να τον θέλει σαν τρελός.
Θα τα σκάσει χοντρά
Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, στο τέλος της σεζόν ο 28χρονος θα πάρει διαζύγιο από την Παρί. Κι ο Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται σύμφωνα με τις πληροφορίες για πρόταση. Θα τα σκάσει χοντρά.
Παπάδες έκανε
Προσωπικά, πάντως, από τα τέσσερα ματς για τους «8» του τσάμπιονς λίγκ το διήμερο, αυτόν ξεχώρισα περισσότερο από κάθε άλλον. Τον Λαβέτσι. Παπάδες έκανε στο παιχνίδι με την Τσέλσι ο Αργεντινός. Και δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια. Είναι γνωστή η αξία του.
Οργίασε…
Ειδικά, λοιπόν, χθες ο Λαβέτσι έκανε πολλή δουλειά, αφού αρκετοί πρωτοκλασάτοι συμπαίκτες του δεν βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα. Τον έβλεπες κι έλεγες «τι παικταράς είναι αυτός, ρε φίλε». Οργίασε… 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: