Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Έκανε «χαλάστρα» η Γιουβέντους!!

Πολύ κακή προσκεκλημένη αποδείχθηκε η Γιουβέντους! Η Κυριά ταξίδεψε στο «Ζερλάν», στα γενέθλια του Ρεμί Γκαρντ, και χάλασε τα σχέδια τόσο του Γάλλου για γιορτή, όσο και της Λιόν για πρόκριση (1-0).

Έκανε «χαλάστρα» η Γιουβέντους!
Παρόλο που, σαν Κυριά, οφείλει να έχει τρόπους, εκείνη δεν διστάζει να φερθεί και απρεπώς αν το απαιτούν οι περιστάσεις!

Η Γιουβέντους δεν έδειξε καμία διάθεση να γιορτάσει παρέα με τον Ρεμί Γκαρντ τα γενέθλιά του. Αντίθετα είχε όλη την ενέργεια και αποφασιστικότητα να νικήσει την Λιόν (1-0) και να της δείξει το δρόμο για την έξοδο από το Europa League, σε ματς για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Πολύ ισορροπημένο, αλλά με καλό ρυθμό, το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να προσέχουν πρωτίστως τα νώτα τους. Τη διάθεση αυτή βάλθηκε να τη χαλάσει, από τη μία ο Τέβεζ και, από την άλλη, ο Μπριάν με τον Μαλμπράνκ. Αλλά οι τερματοφύλακες είπαν «όχι» όπου και όταν χρειάστηκε.

Αρκετά πιο δραστήρια η Κυρία στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Έλειπε ωστόσο, αυτό το «κάτι» από την τελική προσπάθεια των παικτών του Αντόνιο Κόντε και όλες οι ενέργειες έβρισκαν πόδια… γαλλικά.

Τελικά τη λύση την έδωσε ο Μπονούτσι! Ο Ιταλός αμυντικός εκμεταλλεύτηκε μια σύγχυση -και κάποιες κόντρες- στην άμυνα της Λιόν και πέντε λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού ανάγκασε τους 2,500 οπαδούς που ταξίδεψαν από την Ιταλία -αλλά και τον Πάβελ Νέτβεντ που βρισκόταν στις εξέδρες- να πανηγυρίσουν έξαλλα.

Έτσι, με αυτό το αποτέλεσμα, η Γιουβέντους έχει σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» στον επαναληπτικό, που θα γίνει στις 10/4, και πάει… φουλ για την κατάκτηση του τέταρτου (συμπεριλαμβανομένης και της εποχής UEFA) τροπαίου στη διοργάνωση.

Λιόν (Ρεμί Γκαρντ): Λόπεζ, Μπεντιμό, Κονέ, Ουμιτί, Μαλμπράνκ, Μπουεμπά, Γκολαλόν, Φέρι, Τολισό, Μπριάντ, Λακαζέτ( Γκομίς 75’)

Στον πάγκο:Βερκούτρ, Ζεφλάν, Σαρ, Γκομίς, Ντανίκ, Ενζιέ, Φεκίρ

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κάσερες, Πίρλο, Μαρκίζιο, Ίσλα, Ασαμόα, Πογκμπά, Τέβεζ (Βούσινιτς 55’), Οσβάλντο (Τζιοβίνκο 68’)

Στον πάγκο: Βούσινιτς, Τζιοβίνκο, Πελούζο, Γιορέντε, Παντοΐν, Λιχτστάινερ, Στοράρι

Γήπεδο: «Ζερλάν»

Διαιτητής: Γουΐλιαμ Κόλουμ (Σκωτία) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: