Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η συγκλονιστική ιστορία ποδοσφαιρικής πορνείας!!

Με αφορμή τις λαμογιές της Μπαρτσελόνα, ο Αποδυτηριάκιας περιγράφει με μοναδικό τρόπο πώς ημιλιπόθυμα παιδιά ξεβράζονται στις ακτές με όνειρο να παίξουν στη Ρεάλ. Ακρα, Γκάνα. Εκατοντάδες παιδιά κλωτσάνε κονσερβοκούτια, στρογγυλοποιημένα ελαστικά με φόντο μια τεράστια αφίσα του Εσιέν. Ο παίκτης της Τσέλσυ έχει ποζάρει με το χαμόγελο της επιτυχίας. Είναι το είδωλό τους. Θέλουν να κερδίσουν την τύχη του.
Οι επιτήδειοι στήνουν επί τόπου τη δουλειά. Εμφανίζονται δεκάδες σχολές ποδοσφαίρου και γραφεία μάνατζερ. Παράνομα, αλλά ποιος το ψάχνει. Είπαμε. Ολοι βλέπουν το λαμπερό χαμόγελο της επιτυχίας.
Οι γονείς έχουν ψηθεί και έχουν ποντάρει τη σωτηρία τους στον 12χρονο γιο τους. Για να βοηθήσουν την κατάσταση και να πάρει το παιδί τους προτεραιότητα, πουλάνε σπίτια και κοσμήματα. Καταθέτουν όλα τα υπάρχοντα στα γραφεία ευρέσεως επιτυχίας.
Παράλειψη. Τα περισσότερα από 500 παράνομα μανατζερογραφεία έχουν επιλέξει κατά βάση βιβλικά ονόματα, όπως "Οι γιοι του Μωυσή", "Οι πιστοί του Χριστού". Με το φωτοστέφανο της θρησκείας κάνουν πιο εύκολα τη λαμογιά τους.
Αλλάζουμε πλάνο. Στα ανατολικά παράλια της Ισπανίας ένα μεγάλο καΐκι, δίπλα στα βράχια, ακυβέρνητο. Οι αρχές έχουν ειδοποιηθεί. Στο αμπάρι του βρίσκουν καμμιά δεκαπενταριά παιδιά ημιλιπόθυμα. Τα περισσότερα έχουν υποθερμία και νοσηλεύονται. Δεν είναι πάνω από 14 χρονών. Μετά από μέρες συνέρχονται και ερωτώνται πώς βρέθηκαν εκεί. Ολα απαντούν το ίδιο. Ηρθαμε να παίξουμε μπάλα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Μαρσέιγ.
Αυτή την ιστορία θυμήθηκα με αφορμή την τιμωρία της Μπαρτσελώνα για διεθνείς μεταγραφές δέκα παικτών που δεν είχαν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Σκέφθηκα ότι τουλάχιστον αυτοί οι δέκα τη γλύτωσαν. Οσοι από αυτούς πέρασαν από χίλια κύμματα για να βρεθούν στη "Μασία".
Πολλά παιδιά χάθηκαν στη Μεσόγειο προσπαθώντας να ακολουθήσουν το όνειρο της ποδοσφαιρικής καριέρας. Αλλα βρέθηκαν να γυαλίζουν τζάμια σε φανάρια του Μιλάνου ή του Παρισιού. Πολλά απέκτησαν "πατέρα" μαστροπό ή έμπορο ναρκωτικών. Κάποιοι έκαναν περιουσίες εξαργυρώνοντας όνειρα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ της Μπαρτσελώνα και τις λαμογιές, γράφει ο apodytiriakias.gr


Οι Καταλανοί λένε μας την έστησαν. Κάποιος κατήγγειλε στις αρχές τον πιτσιρικά Κορεάτη που έχουμε στις ακαδημίες μας. Φοβερά πράγματα. Μιλάμε για την τιμωρία της Μπαρτσελώνα να μην κάνει μεταγραφές για 14 μήνες, από την ΦΙΦΑ για παράτυπη συνεργασία με σχεδόν μια 11άδα ανηλίκων.

Τι σημαίνει αυτό γιατί πολλοί δεν τον έχουν καταλάβει. Δεν μπορείς να υπογράψεις ξένο ποδοσφαιριστή κάτω των 18 με τρεις εξαιρέσεις. Πρώτον αν είσαι ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και ο παίκτης προέρχεται από χώρα της ΕΕ οπότε επιτρέπεται από τα 16. Δεύτερον αν έχει μετακομίσει στη χώρα σου ο παίκτης μαζί με τους γονείς ή τους νόμιμους κηδεμόνες του για μη αθλητικούς λόγους. Τρίτον αν το σπίτι των γονιών του πιστιρικά είναι 50 χιλιόμετρα από τα σύνορα της χώρας που πάει να αγωνιστεί και η ομάδα που θα τον αποκτήσει επίσης 50 χιλιόμετρα από τα ίδια σύνορα. Το όλον 100 χιλιόμετρα από το σπίτι του. Το καταλάβαμε; Αν όχι ξαναδιαβάζουμε την παράγραφο και πάμε παρακάτω.

Τι έχει κάνει η ΦΙΦΑ. Σου εξηγεί στο σκεπτικό της απόφασης ότι εγώ προσπαθώ να προφυλάξω τα νέα παιδιά από αυτούς που θέλουν να τα εκμεταλλευτούν. Τρίχες λέω εγώ. Η ΦΙΦΑ επειδή είναι σοβαρό κράτος, όπως στο λέω, έφτιαξε νόμο για τους λαθρομετανάστες. Σου λέει δεν μπορεί να εισέρχεται όποιος γουστάρει στα σύνορά μου. Θα πρέπει να πληροί κάποιες προδιαγραφές. Το κάθε κράτος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, στο δικό μου που το αποτελούν Μπαρτσελώνα, Ρεάλ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κλπ. κουμάντο κάνω εγώ.

Ρίχνει και μια καμπάνα στην Μπαρτσελώνα, όπως είχε κάνει με την Τσέλσυ, για να μην τολμήσουν να λαμογιάρουν οι πιο κάτω. Ολα αυτά, βέβαια, πώς να τα ξέρουν στην Αφρική που γίνεται της πουτάνας το μαγκάλι με το εμπόριο ποδοσφαιρικής σάρκας, όπως έγραφα σε προηγούμενο σημείωμα. Στα παπάρια της η ΦΙΦΑ. Δεν ασχολείται με άτομα, αλλά με τις ομάδες, οι οποίες δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν γνώριζαν τους νόμους.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: