Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα»

vazakas
Ο Γιώργος Βαζάκας, προπονητής του Αχαρναικού μίλησε στον Arena FM 89,4 για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν για να μπουν στα πλέι οφ αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Αναφέρθηκε στις ομάδες των πλέι οφ και όπως είπε υπάρχουν οι ομάδες του βόρειου ομίλου και ο Ολυμπιακός Βόλου. Τόνισε ότι ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα και μπορεί να καλύψει την διαφορά των έξι βαθμών.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Βαζάκας:
«Εμείς τελειώσαμε, κάναμε την προσπάθεια μας να μπούμε στα πλέι οφ αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο παιχνίδι με τα Χανιά μας έκοψαν τις ελπίδες με εκείνο το πέναλτι που έδωσαν. Τιμωρήθηκα κιόλας για αυτό το παιχνίδι. Κάναμε τρομερή προσπάθεια στο δεύτερο γύρο, κάναμε μια ήττα και δεχτήκαμε μόνο δυο γκολ. Κάναμε φοβερή προσπάθεια αλλά τα όταν ήρθα η ομάδα ήταν δεύτερη από το τέλος και όπως καταλαβαίνεται τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα».
Για τις ομάδες των πλέι οφ: Στο βόρειο όμιλο έχει καλές ομάδες, και εκεί το βάρος είναι μεγαλύτερο. Από το νότιο όμιλο μόνο ο Ολυμπιακός Βόλου έχει το ειδικό βάρος για να μπορέσει να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Τα Χανιά είναι ομάδα ιστορική αλλά ο μάδα Β’ και Γ’ εθνικής, όπως είναι και τα Ψαχνά. Ο φωστήρας κάποτε ήταν μεγάλη ομάδα, αλλά πλέον βολεύεται σε χαμηλότερες κατηγορίες.
Από τον νότιο όμιλο η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ είναι τα Ψαχνά αλλά η ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά είναι τα Χανιά. Δύσκολα πάντως, αν μια ομάδα έχει ελπίδες για μένα, είναι τα Ψαχνά.
Ο Αιγινιακός έχει πολύ καλό ρόστερ, μια διοίκηση που πληρώνει, δεν έχει προβλήματα, έχει ηρεμία και έχει το μεγάλο αβαντάζ ότι δεν έχει την μεγάλη πίεση που έχει ο Ηρακλής και ο Ολυμπιακός Βόλου. Είναι μια ομάδα που μπορεί να μπει σφήνα.
Σίγουρα η Κέρκυρα και ο Ολυμπιακός βόλου έχουν το αβαντάζ αλλά έχουν παιχνίδι στην πρεμιέρα και ένα άσχημο αποτέλεσμα δημιουργεί κατευθείαν αρνητική ψυχολογία. Το πρωτάθλημα κρύβει πολλές παγίδες, οι ομάδες πρέπει να κάνουν σωστή διαχείριση γιατί τα παιχνίδια είναι πολλά.
Για τον Ηρακλή: «Και πάλι έχει την πίεση της ανόδου, έχει πολύ καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρυσι, πολύ καλύτερο και πιο ποιοτικό ρόστερ. Το μόνο αρνητικό είναι οι πολλές μεταπτώσεις της ομάδας. Έχασε από τον ΠΑΟΚ ενώ έπαιξε πολύ καλά, κέρδισε την Κέρκυρα με πολύ καλή εμφάνιση και έχασε από ομάδες που δεν έπρεπε. Έχει δυναμική , έχει καλό ρόστερ αλλά είναι ερωτηματικό. Είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα. Δεν λένε τίποτα οι έξι βαθμοί. Είναι Ηρακλής και μπορεί να καλύψει την διαφορά».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: