Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Έχουν προβάδισμα Κέρκυρα και Βόλος»

FOOTBALL LEAGUE /  ԕэBϓ - IÉ͉Jϓ
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού, Κώστας Χατζής και αναφέρθηκε στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ. Τόνισε ότι έχουν μεγάλο προβάδισμα η Κέρκυρα και ο Ολυμπιακός Βόλου και ότι οι υπόλοιπες ομάδες θα μονομαχίσουν για την τρίτη θέση.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Μείναμε οι καλύτερες οκτώ ομάδες του πρωταθλήματος και πλέον ξεκινάει ένας μαραθώνιος αγώνων, όποιος έχει βάθος στο πάγκο θα είναι ο πιο δυνατός. Θεωρώ ότι για την τρίτη θέση θα παλέψουν όλες οι ομάδες καθώς αυτό το +6 που ξεκινάει ο Βόλος και η Κέρκυρα θα είναι δύσκολο να τους φτάσουν οι υπόλοιπες ομάδες».
Για τον Αιγινιακό: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, έχουμε απίστευτο υλικό και ελπίζω να αντέξουμε. Θα παίξουνε και οι 22 ποδοσφαιριστές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τα παιχνίδια είναι πολλά και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες, οι περισσότεροι έχουν παίξει και στην Σούπερ Λιγκ.
Τα πρόγραμμα είναι αρκετά ευνοϊκό, έχουμε ένα παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό και μετά έχουμε δυο εντός έδρας παιχνίδια και άμα τα κερδίσουμε θα πάρουμε πολύ καλή ψυχολογία για την συνέχεια».
Για το γεγονός ότι θα αγωνίζονται σε άλλη έδρα: «Είναι σίγουρα κάτι που δεν μας αρέσει, ήμασταν πολύ δυνατοί μέσα στην έδρας καθώς ήμασταν από τις λίγες ομάδες που κράτησαν το αήττητο σε όλο το πρωτάθλημα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: