Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Μπακούρας στο Metropolis: «Να ξεκινήσουμε από την Γ' Εθνική»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Μπακούρας και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του Άρη.

Αναλυτικά τα τόνισε:

«Πρέπει να βρεθούν οι άνθρωποι που θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα ώστε στο μέλλον ο Άρης να φτάσει στην κορυφή. Εγώ μόνος μου δεν μπορώ. Αν εμφανιστούν και κάποιοι άλλοι με οικονομική επιφάνεια τότε είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω».

Για την κατηγορία που πρέπει να ξεκινήσει αυτή η νέα προσπάθεια: «Πρέπει να ξεκινήσει από την Γ? Εθνική προκειμένου να μπουν γερές βάσεις με αξιοπρέπεια. Θεωρώ ότι στην Β' Εθνική απαιτούνται μεγάλα ποσά που δεν βρίσκονται σήμερα και παράλληλα θα μας κυνηγάει πάντα η κακή διαχείριση των τελευταίων ετών».

Για τους ανθρώπους που μετέχουν στο πλάνο της επόμενης μέρας: «Υπάρχει ο Γιάννης Βένος, ο Ντίνος Κούης, ο Ντίμης Παπϊαωάννου με τους οποίους θα υπάρξει μια συνάντηση τις επόμενες μέρες. Θα κληθεί και ο Λάμπρος Γράντας και θεωρώ πως είναι η στιγμή που πρέπει να έρθει μαζί μας. Πρέπει να γίνει μια οργανωμένη προσπάθεια για να βγει κάτι ενθαρρυντικό και υγιές. Πολλά μπορούμε να πούμε για το παρελθόν, ωστόσο, αυτό που προέχει είναι να κοιτάξουμε το αύριο. Δεν βγαίνει τίποτα σκαλίζοντας το παρελθόν. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι κάποιοι δεν πρέπει να λογοδοτήσουν».

Για τον κίνδυνο απώλειας του Ρυσίου σε περίπτωση συμμετοχής στην Γ' Εθνική: «Θα το πάρουμε πίσω. Κανένας δεν θα τολμήσει να έρθει να πάρει το Ρύσιο».

Για την πιθανότητα συμμετοχής του Νίκου Γκάλη στο όλο εγχείρημα: «Ρεαλιστικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Για να δεχθεί ο Γκάλης να τεθεί επικεφαλής πρέπει να βρεθούν άνθρωποι με πάρα πολλά χρήματα που θα εγγυηθούν την ομαλή πορεία των πραγμάτων». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: