Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Καλύτερος ο Παναθηναϊκός, άξιζε τη νίκη»

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο παρκέ του ΟΑΚΑ παραδέχθηκε ο προπονητής της Μάλαγα Ζοάν Πλάθα, χαρακτηρίζοντας δίκαιη τη νίκη των «πράσινων».

«Καλύτερος ο Παναθηναϊκός, άξιζε τη νίκη»
Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη κόντρα στη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ, για τη 13η αγωνιστική του Top 16 και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Ζοάν Πλάθα, να χαρακτηρίζει δίκαιο το αποτέλεσμα καθώς όπως εξήγησε οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος κι άξιζε τη νίκη. Συγχαρητήρια. Ήμασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ και στα δίποντα, αλλά είχαμε κακό βράδυ στα τρίποντα και στις βολές. Κερδίσαμε δύο δεκάλεπτα εμείς και δύο ο Παναθηναϊκός. Είχα πει όταν ξεκίνησε η φάση των «16» ότι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι την τελευταία αγωνιστική και σχεδόν το κάναμε. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά είχαμε πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών με Χετσχάιμερ, Βιδάλ, Μέντλεϊ και Ουρτασούν αλλά παλέψαμε και δεν θέλω να λέω δικαιολογίες. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε χαρακτήρα, πέρσι είχε αλλάξει η ομάδα τέσσερις προπονητές. Θέλουμε να προσπαθούμε και να παλεύουμε κι αν χάσουμε, χάσαμε. Ποτέ δεν τα παρατάμε», ήταν το σχόλιο του κόουτς της ισπανικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: