Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Λαναρής: « Αυτή η ομάδα αξίζει!»

Τη συμπαράσταση του κόσμου της Βέροιας στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ζήτησε με δηλώσεις του ο Γιώργος Λαναρής. «Όλοι μαζί για τη σωτηρία» τόνισε ο γενικός αρχηγός της ομάδας.

Λαναρής: « Αυτή η ομάδα αξίζει!»
Να σταθεί ο κόσμος στο πλευρό της Βέροιας ζήτησε με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας ο Γιώργος Λαναρής, ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» θέλει τη νίκη για να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη παραμονή της στην κατηγορία και ο Γενικός αρχηγός της ομάδας απεύθυνε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της στο ερχόμενο παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες.

Αναλυτικά:
«Στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για να κρατηθεί στην κατηγορία, η παρουσία των φιλάθλων μας κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαία! Με τη δική σας συμπαράσταση η ιστορική "Βασίλισσα του Βορρά" θα κάνει το πρώτο βήμα για την σωτηρία της. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ακόμα και αυτούς που έχουμε πικράνει άθελά μας κατά καιρούς, να έρθουν στο γήπεδο και όλοι μαζί (διοίκηση, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές) να πορευτούμε στον στόχο που έχουμε θέσει για τις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές. Όλοι μαζί μια γροθιά και μια φωνή, για να φτάσει η ομάδα μας στην πολυπόθητη νίκη. Αυτή η ομάδα αξίζει να την αγκαλιάσουμε όλοι... Αξίζει το χειροκρότημά σας!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: