Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Βγαίνει η απόφαση για Ψωμιάδη!!

Εντός των ημερών ανακοινωθεί από το δικαστήριο η ετυμηγορία για την υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη, ενώ έχει προταθεί η ενοχή του. Ακόμη επτά μεταγραφές θα κάνει η ΑΕΚ ενόψει Football League.

Βγαίνει η απόφαση για Ψωμιάδη
Τη Δευτέρα πιθανολογείται πως θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μάκη Ψωμιάδη, σύμφωνα, με τη «SportDay», αν και είναι πιθανό να υπάρξει ακόμη μια αγόρευση. Ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Ανδρέας Κατεβάτης έχει προτείνει από τις 26 Μαρτίου την καταδίκη του πρώην ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ και το θέμα αναμένεται να κλείσει άμεσα για αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων και την υπεξαίρεση 21,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον το ποσό που θα ανακοινωθεί στην περίπτωση που καταδικαστεί ο Μάκης Ψωμιάδης, διότι η Ένωση μέσα στην εβδομάδα θα εκχωρήσει αυτά τα λεφτά προς το Δημόσιο, το οποίο θα εξετάσει τους τρόπους που θα τα πάρει. Επιπλέον, πρέπει να βρεθεί λύση και για το χαρτόσημο. Εκτιμάται, ότι σύντομα θα έχουμε οριστική κατάληξη και στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά και πως τελικά δεν θα πληρωθεί από μια χρεωκοπημένη ΠΑΕ, δηλαδή από την ΑΕΚ. Εφόσον, πάνε όλα καλά, θα μπει στην τελική ευθεία και η διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ.

Ακόμη επτά

Η ΑΕΚ έχει αποκτήσει ήδη δέκα (Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σαρής, Αραβίδης, Ανέστης, Ζόριτς, Μάνταλος, Φαγέ, Ντούνης και Σβάρνα) παίκτες εν όψει Football League και λογικά θα πάρει άλλους επτά. Θέλει να καλύψει τα κενά στη θέση του αριστερού, δεξιού μπακ, του αμυντικού χαφ, του εξτρέμ και του επιθετικού. Σε προχωρημένο στάδιο είναι η περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη, ενώ οι Δέλλας, Μπάγεβιτς και Λύμπεροπουλος βρίσκονται σε καθημερινή επαφή και ο τελευταίος έχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: