Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Έρχομαι για ΠΑΟΚ»

τζόουνς
O Μάικ Τζόουνς, γνωστός από την θητεία του στον ΠΑΟΚ αλλά και στον Άρη μίλησε στον Arena FM 89,4 με αφορμή τον ερχομό του στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από τον «δικέφαλο» και όπως δήλωσε δεν ήθελε ποτέ να φύγει από την Ελλάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάικ Τζόουνς:
Για τον ερχομό του στην Θεσσαλονίκη :«Είναι αλήθεια ότι θα έρθω με την γυναίκα μου και έναν φίλο, για να δούμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Προσπάθησα ξανά να έρθω στο παρελθόν αλλά αντιμετώπισα κάποια προβλήματα με δικαστικές εκκρεμότητες  . Πλέον τα έχουμε αφήσει πίσω και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω. Ήμουνα τόσο κοντά και δεν μπορούσα να έρθω. Είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος».
Για το τι θυμάται από τον ΠΑΟΚ: «Τους Θυμάμαι όλους, τους υπέροχους φιλάθλους αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν πάρα πολύ. Τον Πρέλεβιτς, τον Φασούλα που τον είδα όταν ήρθα στην Πάφο, τον Κόρφα με τον οποίο κάναμε και κάποια καμπ, αλλά και τον  Σταυρόπουλο που είναι τώρα μάνατζερ».
Για τον Άρη και αν θεωρεί ότι υπήρχε κάποια παγίδα: «Νομίζω ότι κάτι τέτοιο έγινε. Εντάξει ήμουνα νεαρός, έκανα κάποια λάθη αλλά εδώ ειπώθηκαν και κάποια ψέματα, όταν βρέθηκαν στην κατοχή μου 27 γραμμάρια Ινδικής κάνναβης. Ήταν τρελό αυτό που έγινε, δεν με άφηναν 25 χρόνια να έρθω στην Ελλάδα. Ούτε σε φυλακή βρίσκεσαι τόσο πολύ».
Για το αν θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα αν δεν γινόταν αυτό: «Είχα μια μεγάλη καριέρα, έπαιξα σε πολύ μεγάλες ομάδες αλλά δεν ήθελα ποτέ να φύγω από την Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη ήταν η αγαπημένη μου πόλη. Με τρελαίνει και την αγαπάω πάρα πολύ. Έχω ακόμα πολύ μεγάλη επαφή με τον κόσμο και τους ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα που παίρνω στο Facebook».
Για το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις έρθει στην Θεσσαλονίκη: «Θα πάω να φάω κοτόπουλο, έτσι εξαιρετικά που το κάνετε στην Θεσσαλονίκη, με ρώσικη σαλάτα».
Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη και περιμένω με ανυπομονησία να τους ακούσω ξανά να φωνάζουν για τον ΠΑΟΚ».
Για το άμα θα βρει και κάποιους συμπαίκτες του από τον Άρη: «Όχι, όχι, όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ότι έγινε, έγινε αλλά δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί τους. Θέλω απλά να τους ξεχάσω».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: