Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Έσκασε» 100αρα για να μην χάσει τον παικταρά!!

Ποια ομάδα «υποχρεώθηκε» να δώσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή της, ώστε να μην της τον «κλέψει» άλλος σύλλογος της Σούπερ Λιγκ. Η απάντηση στον sportdog. Μεταγραφικό παρασκήνιο από την Σούπερ Λιγκ παρουσιάζει η στήλη «sportdog penalty», καθώς (αν δεν το γνωρίζετε) στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει από τώρα οι καλοκαιρινές μεταγραφές...
Συγκεκριμένα, όπως μάθαμε από την πιάτσα των agnet, ο Παναιτωλικός ήθελε «πακέτο από τον Πανθρακικό τους Ιγκόρ (11 γκολ) και Τζάνη (6γκολ,6 ασίστ) που έμεναν ελεύθεροι το καλοκαίρι!
Μάλιστα, κυκλοφορεί πως τους έγινε και η σχετική βολιδοσκόπηση, κάτι που πρέπει να έμαθαν στη Κομοτηνή και για αυτό επέσπευσαν τις συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Ειδικά με τον Ιγκόρ, στον οποίο αύξησαν την προσφορά (κοντά στις 100.000 Ευρώ!), βιάστηκαν πολύ γιατί δεν ήθελαν με τίποτα να τον χάσουν. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αφού το συζήτησε με την οικογένειά του, τελικά, είπε το πολυπόθητο «ναι»!
Σειρά, λοιπόν, έχει πάρει τώρα ο 29χρονος Χρήστος Τζάνης που επίσης είναι... περιζήτητος αφού κάνει ομολογουμένως μια σούπερ σεζόν. Μαζί του ο Πανθρακικός ακόμη δεν τα βρήκε, ενώ στην πιάτσα λέγεται πως ο Παναιτωλικός έχει προτείνει στον Τζάνη σχεδόν διπλασιασμό αποδοχών σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιό του (όχι βέβαια πως ήταν μεγάλο)!
Για αυτό και στην Κομοτηνή "τρέχουν" να το κλείσουν πριν "μπουν" και άλλοι μνηστήρες στην υπόθεση...




 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: