Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Θύμα μεγάλης αδικίας η Μπαρτσελόνα»

Εξοργισμένοι είναι όλοι στην Μπαρτσελόνα για την τιμωρία που επέβαλε η FIFA, όπως ανέφερε ο Ζεπ Μπερτομέου, αναφέροντας ότι ο ισπανικός σύλλογος είναι θύμα μιας μεγάλης αδικίας.

«Θύμα μεγάλης αδικίας η Μπαρτσελόνα»
Εξοργισμένοι είναι όλοι στην Μπαρτσελόνα με την απόφαση της FIFA να την τιμωρήσει με απαγόρευση πραγματοποίησης μεταγραφών.

Αυτό ανέφερε ο Ζεπ Μπερτομέου, πρόεδρος του συλλόγου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή την τιμωρία αυτή και στην οποία ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος είναι θύμα μιας μεγάλης αδικίας από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

«Στις 5 Φεβρουαρίου 2013 λάβαμε ένα έγγραφο από την FIFA το οποίο ανέφερε ότι υπάρχουν παράπονα από άγνωστο άτομο σχετικά με το συμβόλαιο του Λι και απαιτούσε λεπτομέρειες για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στην ακαδημία μας. Η Μπαρτσελόνα ανταποκρίθηκε σε κάθε σχετικό αίτημα της FIFA παρέχοντας κάθε πληροφορία που ζήτημα. Η τιμωρία έγινε γνωστή μετά από τέσσερις μήνες και πέντε ημέρες», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της Μπαρτσελόνα ο οποίος έκανε και επίσημα γνωστό ότι υπάρχουν διεργασίες για την κατάθεση έφεσης.

«Είχαμε μια συνάντηση με τους δικηγόρους μας για το ενδεχόμενο να καταθέσουμε έφεση. Στην ομάδα μας συμφωνούμε απόλυτα με τους κανονισμούς για την υπογραφή με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θέλουν να προστατεύσουν τους νεαρούς. Η Μπαρτσελόνα όμως και η «Μασία» είναι ένα παράδειγμα για πολλές ομάδες στον κόσμο. Θέλω να πω ότι όλοι μας στην ομάδα είμαστε εξοργισμένοι από τη FIFA», τόνισε καταλήγοντας ότι η FIFA επιτίθεται σε ένα επιτυχημένο μοντέλο 35 ετών αναφερόμενος στη Μασία.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: