Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Αδημονούν για τη ρεβάνς!!

Χαρακτήρα «παιχνιδιού της χρονιάς» έχουν δώσει –ήδη- στον ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Αδημονούν για τη ρεβάνς
Ούτε 48 ώρες δεν έχουν περάσει από το σφύριγμα της λήξης της πρώτης αναμέτρησης και ήδη στον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν τον επαναληπτικό ημιτελικό ως παιχνίδι της χρονιάς.

Σύμφωνα με τους διοικούντες αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια για το παιχνίδι καθώς πολλοί οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά έχουν μεριμνήσει να αγοράσουν ένα μέσω του διαδικτύου. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσει και η διάθεσή τους από τα εκδοτήρια.

Χθες άνθρωποι του ΠΑΟΚ χαρακτήρισαν πως πήραν άλλη μια… νίκη στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Θεωρούν ότι με την στάση που κράτησαν στο τελευταίο χρονικό διάστημα ουσιαστικά κατάφεραν να ανοίξουν τη συζήτηση για την ανάγκη αλλαγών στο ελληνικό ποδόσφαιρο και χθες να δίνουν το «παρών» στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας οι πρόεδροι των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Παραδέχονται ότι υπήρξε μια υποχώρηση από αυτούς σε ό,τι αφορά την απόφαση του Συνεταιρισμού για την αποφυγή δηλώσεων κατά της διοργανώτριας Αρχής.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: