Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Κατέθεσε μήνυση ο Παναιγιάλειος αλλά την απέσυρε!!

Οι «μελανόλευκοι» κατέθεσαν μήνυση αναφορικά την ενημερότητα του Φωστήρα και την εγκυρότητά της, ωστόσο κατά το ΔΣ της Football League, που προηγήθηκε της κλήρωσης, υπήρξε επίσημη ενημέρωση πως δεν υπάρχει θέμα πλαστής ενημερότητας για καμία ομάδα φέτος. Ο Παναιγιάλειος απέσυρε τη μήνυση και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Αναλυτικά:

''H «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, υπεύθυνου για αθλητικά ζητήματα, βάσει της οποίας ζητά: 1) Να διερευνηθεί, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στην τηλεοπτική «Δίκη» της περασμένης Δευτέρας, εάν η φορολογική ενημερότητα που εκδόθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2013 από το «ΤΑΠ Φωστήρα» είναι πλαστή και 2) Εάν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις για έκδοση φορολογικής ενημερότητας τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η μηνυτήρια αναφορά θα κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ, τη Football Leugue και το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, ενώ με αίτημα της η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» θα ζητήσει από τον αρμόδιο Αθλητικό Εισαγγελέα να διευκρινίσει τα ανωτέρω πριν την έναρξη των αγώνων play - off''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: