Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Στον δρόμο για την κούπα η Κ15 του ΠΑΟΚ!

Το όμορφο, πλούσιο σε εμπειρίες ταξίδι της ομάδας Κ15 του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το Σάββατο 5 Απριλίου στο Αγρίνιο, στον τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό. Καθοδόν ήδη προς το Αγρίνιο από το πρωί της 2ης Απριλίου, η αποστολή του ΠΑΟΚ πλήρης κι ετοιμοπόλεμη καλείται να επιβεβαιώσει την εξαιρετική φετινή της απόδοση και να πανηγυρίσει την πρώτη επίσημη «κούπα» της.

Οι παίκτες του Αλέξη Τασούλη και του Μιχάλη Χριστάρα, 23 τον αριθμό, ταξιδεύουν με ένα στόχο. Να διατηρήσουν την αυτοσυγκέντρωση και την πίστη τους για τη νίκη και να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη ως πρωταθλητές, στο πρώτο επίσημο πρωτάθλημα της Super League στην κατηγορία Κ15.

Θα προπονηθούν το απόγευμα της 3ης Απριλίου στις 7 μ.μ. στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού, όπως και το μεσημέρι (3 μ.μ.) της 4ης Απριλίου και δηλώνουν πανέτοιμοι και ενθουσιώδεις – με το απαραίτητο άγχος, βέβαια – για την σέντρα του τελικού στις 5 Απριλίου.

Επισημαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που διοργανώθηκε τη φετινή αγωνιστική περίοδο από τη Super League το Πρωτάθλημα Κ15 και ο αγωνιστικός Μαραθώνιος των ομάδων που συμμετείχαν κορυφώνεται με τη διεξαγωγή του τελικού, ανάμεσα στις δύο ομάδες που πρώτευσαν στους ομίλους τους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε στον Β? όμιλο με 53 βαθμούς σε 20 αγώνες, έναντι 29 του Πανθρακικού και του Αρη. Ο Ολυμπιακός πρώτευσε στον Α? όμιλο με 49 βαθμούς, έναντι 41 του Ατρόμητου.

Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: