Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Όλοι έχουμε ελπίδα στο όνειρο»

papatzikos
Ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο Χανίων, Αλέξανδρος Παπατζίκος μίλησε στον Arena FM 89,4 για την σημερινή(3/4) κλήρωση των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ, αναφέρθηκε στην ομάδα του αλλά και τους στόχους από δω και πέρα ενώ ξεχώρισε την Κέρκυρα αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Ο στόχος μας ήταν η παραμονή στην κατηγορία αλλά το πολύ καλό ξεκίνημα που κάναμε , μας έκανε να αλλάξουμε στους στόχους μας. Ήμασταν ψηλά στην βαθμολογία και διατηρηθήκαμε εκεί και καταφέραμε να μπούμε στα πλέι οφ. Στα δύσκολα παιχνίδια παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, από τα θεωρητικά εύκολα , είχαμε πολύ καλή λειτουργία σαν ομάδα, ξέραμε τι ζητούσαμε και με την πολύ δυνατή μας έδρα πετύχαμε να μπούμε στα πλέι οφ. Η έδρα είναι από τα δυνατά μας όπλα και με την μεγάλη βοήθεια τον οπαδών μας, καταφέραμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Κρατήσαμε σταθερό κορμό από πέρυσι, ο προπονητής ήταν ο ίδιος και αυτό έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο».
Για το πρώτο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών: «Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα για να μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Είναι μια ομάδα που δεν μπορέσουμε να κερδίσουμε στο πρωτάθλημα και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο».
 Για τον στόχο στα πλέ οφ: «Όλοι έχουμε ελπίδα στο όνειρο, θέλουμε την άνοδο , μπορεί να μην είμαστε φαβορί αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο.
Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες, σίγουρα όλοι θα δώσουν το βάρος στην έδρα τους, αλλά τα παιχνίδια είναι πολλά και σε πολύ μικρό διάστημα. Κανένας δεν θα μπορεί να διαλέξει παιχνίδια. Οι έδρες θα παίξουνε πολύ σημαντικό ρόλο. Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα είναι τα μεγάλα φαβορί, έχουν και ένα καλό αβαντάζ καθώς ξεκινάνε με +6 βαθμούς. Βέβαια είναι καλό για τους υπόλοιπους ότι ξεκινάνε με παιχνίδι μεταξύ τους. Ένα καλό ξεκίνημα θα δώσει ψυχολογία και κίνητρο στις ομάδες. Θεωρώ ότι το καλό ξεκίνημα μπορεί να κερδίσει την κούραση».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: