Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Σημάδια αφύπνισης του Σουμάχερ!!

Σημαντική βελτίωση παρουσίασε η υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της μάναντζερ του, Σαμπιν Κεμ. «Δείχνει σημάδια αφύπνισης και στιγμές που έχει τις αισθήσεις του».

Σημάδια αφύπνισης του Σουμάχερ!
Περίπου τρεις μήνες μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Μίχαελ Σουμάχερ κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις η μάνατζερ του, Σαμπίν Κεμ, κάνει λόγο για σημαντική βελτίωση της υγείας του.

Μέσω της τελευταίας ανακοίνωσης αναφέρει ότι ο Μίχαελ παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, επισημαίνοντας πως υπάρχουν στιγμές που δείχνει να έχει τις αισθήσεις του. Ωστόσο, η μάνατζερ του 45χρονου πρώην πιλότου της Formula 1 δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, σεβόμενη την προσωπική ζωή του Μίχαελ και της οικογένειας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κατάσταση του Μίχαελ παρουσίασε πρόοδο. Δείχνει σημάδια αφύπνισης και κάποιες στιγμές δείχνει να έχει τις αισθήσεις του. Είμαστε μαζί του στη δύσκολη μάχη που δίνει μαζί με την ομάδα των γιατρών του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ. Ταυτόχρονα, ζητώ και πάλι την κατανόηση σας, καθώς δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες με σκοπό την προστασία της ιδιωτικής ζωής του Μίχαελ και της οικογένειας του». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: