Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Η καλύτερη ήττα»!

Apostolidis-610x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης. Σχολίασε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του πρώτου ημιτελικού στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ τόνισε και πως μια ενδεχόμενη νίκη του “Δικεφάλου” θα έχει μεγαλύτερη σημασία ακόμα και από την πρόκριση της ομάδας στον τελικό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κούλης Αποστολίδης:
Για το αποτέλεσμα στο “Γ. Καραϊσκάκης”:
“Είναι η καλύτερη ήττα και εγώ προσωπικά το είχα προβλέψει. Είναι εύκολα ανατρέψιμο και είναι καλύτερο από το 1-0 η ακόμα και από ισοπαλία. Διαφορετικά θα μπει η ομάδα στην Τούμπα τώρα, αυτό είναι σίγουρο. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα με τις συνθήκες που δημιούργησε ο διαιτητής. Έπρεπε να βγάλει δύο κόκκινες κάρτες σε Φουστέρ και Βαλντέζ και μια στον Στοχ. Σε περίπτωση που ήθελε να συμβιβαστεί έπρεπε να βγάλει τρεις κίτρινες κάρτες”.
Για τον επαναληπτικό στην Τούμπα:
“Το παιχνίδι εδώ πέρα είναι παρά πολύ δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει σε δύο σημεία. Ο Ολυμπιακός θα έρθει προετοιμασμένος αγωνιστικά και έξω – αγωνιστικά και ήδη ετοιμάζεται. Ένα, δεν πρέπει για κανέναν λόγο να κάνουμε αυτό που κάνουμε συνήθως όπου το πρώτο δεκαπεντάλεπτο μπαίνουμε χαλαρά και δεύτερον πρέπει να γίνει πλύση εγκεφάλου ώστε οι παίκτες για κανέναν λόγο να μην δημιουργήσουν προϋποθέσεις για αποβολή. Εξαιρώ βέβαια το δεδομένο πάθος των παικτών και την εξέδρας. Δεν πρέπει να μπει η ομάδα χαλαρά και δεν πρέπει να δοθεί το δικαίωμα στον διαιτητή για να γίνει η ζημιά. Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να παραπονεθεί αλλά πάνω από όλα πρέπει να υπάρξει προσοχή. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται από… προχθές για το παιχνίδι στην Τούμπα και όχι μόνο αγωνιστικά”.
Για την σημασία του να προκριθεί ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό:
“Το αν θα περάσει ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για το κύπελλο αλλά για το θέμα ΠΑΟΚ.  Πέρα από την πρόκριση και την κατάκτηση του κυπέλλου, η πρόκριση επί του Ολυμπιακού θα δημιουργήσει εντυπώσεις στην κόντρα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ για το τι ποδόσφαιρο θα βλέπουμε από εδώ και πέρα. Είναι φοβερά σημαντικό όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το αύριο και για την θέση που θα πάρει ο ΠΑΟΚ στην κόντρα με τον Ολυμπιακό. Είναι μια μάχη για τα σκήπτρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ότι και να κάνεις στο πόλεμο με τον Μαρινάκη οι πιθανότητες να πετύχεις είναι μεγαλύτερες όταν έχεις ομάδα. Το να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο είναι φοβερός συμβολισμός ηθικά και ουσιαστικά, κυρίως από εδώ και πέρα. Ας το δούμε από την άλλη πλευρά. Αν τρώγαμε 4-5 γκολ και ξεφτιλιζόμασταν, περνούσε ο Ολυμπιακός και από την Τούμπα, πως θα πας στο πόλεμο μετά”;
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: