Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Καραγκούνης: «Ο Άρης δεν θα… πέσει ποτέ»

Στη συνείδηση του κόσμου του, ο Άρης… δεν θα πέσει ποτέ, όπως δήλωσε ο Βασίλης Καραγκούνης, που χαρακτήρισε ως κακή παρένθεση τον φετινό υποβιβασμό των «κίτρινων».

Καραγκούνης: «Ο Άρης δεν θα… πέσει ποτέ»
Ως μια κακή παρένθεση στην ιστορία του Άρη χαρακτήρισε τον φετινό υποβιβασμό στη Football League ο Βασίλης Καραγκούνης.

Ο άσος των Θεσσαλονικέων τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να πέσουν με... ψηλά το κεφάλι απ' τα σαλόνια, ενώ ερωτηθείς για το δικό του μέλλον, πρόσθεσε πως επιστρέφει στον Ολυμπιακό, όπου και ανήκουν τα δικαιώματά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA

-Βασίλη, τελειώνει σιγά-σιγά το φετινό «μαρτύριο» του Αρη, με προτελευταίο σταθμό την Τρίπολη.
« Εχουμε άλλες δύο αγωνιστικές και όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, όπως για παράδειγμα το ταξίδι με το λεωφορείο, θα παίξουμε ποδόσφαιρο και θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε».

-Επειδή το ανέφερες, το ταξίδι που έρχεται είναι πιο μακρινό και επομένως πιο κοπιαστικό, απ΄ ότι αυτό της προηγούμενης εβδομάδας στην Αθήνα.
«Δεν θέλω να σταθώ πολύ σε αυτό, γιατί ξέρω τις δυσκολίες που υπάρχουν. Θέλουμε να πάμε εκεί, να έχουμε διάθεση και να βγάλουμε την ψυχή μας στο γήπεδο, ώστε αυτό το κουραστικό ταξίδι να το κάνουμε χαρούμενοι».

-Εχετε συνειδητοποιήσει ότι ο Αρης υποβιβάστηκε;
«Το έχουμε συνειδητοποιήσει μόνο βαθμολογικά γιατί ο Αρης ποτέ δεν θα πέσει! Αυτό είναι ένα κακό που συνέβη φέτος και δεν νομίζω πως αυτή η ομάδα θα μείνει κάτω. Θα ξανασηκωθεί σίγουρα. Βέβαια, συνέπεσε με τα 100 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε, αλλά και πάλι νομίζω πως είναι μια κακή παρένθεση».

-Τι περιμένεις στην Τρίπολη;
«Ο Αστέρας, είναι από τις καλές ομάδες, αλλά αυτό δεν θα μας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, γιατί θα πάμε εκεί 100% συγκεντρωμένοι, όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να βγάλουμε κάτι καλό και απ΄ αυτό το ματς».

-Εσύ, τι θα κάνεις τη νέα χρονιά;
« Να τελειώσουν πρώτα οι δύο αγωνιστικές που μένουν με τον Αρη. Να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι, να μ΄ έχει ο Θεός καλά και θα δούμε.».

-Στον Ολυμπιακό ανήκεις, άρα επιστρέφεις.
« Ναι, γυρίζω στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: