Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Καληνύχτα Μίλαν…!

Τις ελπίδες της να παραμείνει «ζωντανή» για την ευρωπαϊκή έξοδο απώλεσε η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» έπεσαν θύμα ανατροπής και με την ήττα τους απ’ την Αταλάντα (2-1) μένουν σχεδόν οριστικά… Ιταλία!

Καληνύχτα Μίλαν… (video)
Ένα θαύμα χρειάζεται πλέον η Μίλαν για να παίξει Ευρώπη τη νέα σεζόν! Οι «ροσονέρι» αν και προηγήθηκαν, εν τέλει ηττήθηκαν απ’ την Αταλάντα με γκολάρα στο 90+5’ και αποχαιρέτησαν τις όποιες ρεαλιστικές ελπίδες τους για να «κλέψουν» ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ουσιαστικά για την ομάδα του Ζέεντορφ πήγε… στράφι το ντεμαράζ που επιχειρούσε, έχοντας μέχρι σήμερα έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια. Οι Μιλανέζοι πήραν… κεφάλι στο σκορ, χάρη στο αυτογκόλ του Μπελίνι (51’), όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Με πέναλτι ο Ντένις έφερε το παιχνίδι στα ίσα, στο 68’, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μπριέντζα χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους!

Η Μίλαν έμεινε στους 54 βαθμούς, έχοντας να δώσει ακόμα έναν αγώνα, την ώρα που Τορίνο με 55 και Πάρμα με 54 κοντράρονται μέσα στην ημέρα. Αν η πρώτη κερδίσει, τότε παίρνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: