Κυριακή 11 Μαΐου 2014

“Να μείνουν στον Άρη…”

Βαγγέλης Αλεξανδρης
Ο προπονητής μπάσκετ Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε στον ARENA FM 89,4 και μεταξύ άλλων τόνισε για τα όσα συμβαίνουν στις ομάδες μπάσκετ της Θεσσαλονίκης:
“Για τον ΠΑΟΚ, η χρονιά είναι πετυχημένη, αν και η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν είναι καλή, όχι εξαιτίας του προπονητή που είναι απόλυτα σωστός, αλλά εξαιτίας της έλλειψης αμυντικής συνείδησης των παικτών. Ο ΠΑΟΚ βασιίστηκε στο επιθετικό κομάτι και θα παίξει για τις θέσεις 3-4, κλείνοντας θετικά τη χρονιά. Θα ήθελα να πω ότι ο Χαραλαμπίδης μπορεί και παίζει ακόμη τόσο καλά, επειδή η σωματοδομή του είναι πάρα πολύ καλή, δεν στηρίζεται στη δύναμη, αλλά στην τεχνική. Είναι ελαφρύς παίκτης και αυτό τον βοηθάει να παίζει και στα 38 του χρόνια”.
Για τον Άρη: “Έγινε μεγάλη προσπάθεια και η χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσημο, αφού σώθηκε η κατηγορία και θα μπορούσε να πάει και καλύτερα στα πλέϊ-οφ. Ακούω για πιθανή πώληση Βεζένκοφ-Μποχωρίδη και διαφωνώ. Εάν μπορεί να γίνει να μην πουληθούν οι δυο αυτοί νεαροί παίκτες, να μείνουν στον Άρη, θα είναι τεράστια επιτυχία για την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι ο μπαμπάς Βεζένκοφ αγαπάει τον Άρη και θα συζητήσει με τη διοίκηση της ομάδας, για να υπάρξουν οικονομικά οφέλη σε περίπτωση που αποφασιστεί να παραχωρηθεί ο παίκτης σε άλλη ομάδα. Δεν συμφωνώ να πουληθούν οι παίκτες, αλλά δεν μπορώ να ξέρω και τα οικονομικά του Άρη”.

Για τον διαφαινόμενο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας, μεταξύ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ:
“Πιστεύω ότι αυτός θα είναι ο τελικός, δεν έχουν ελπίδες ΠΑΟΚ και Πανιώνιος να σπάσουν κάποια έδρα και θα παίξουν για το πρωτάθληαμ ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός. Έτσι όπως βλέπω τις ομάδες, πιστεύω ότι ο ΠΑΟ δεν μπορεί να κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες επί του Ολυμπιακού, έστω και μέσα στο ΟΑΚΑ που θα είναι κατάμεστο. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα σπάσει την έδρα σε ένα παιχνίδι και θα πάρει το πρωτάθλημα, γιατί έχει περισσότερες λύσεις από τον Παναθηναϊκό. Ο Περπέρογλου και ο Πρίντεζης βρίσκουν τον εαυτό τους, ενώ μόνο ο Ράιτ μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει τη διαφορά από πλευράς ΠΑΟ. Ο Διαμαντίδης και ο Ούκιτς χρειάζονται πολλές τρίπλες για τη μεταφορά της μπάλας, ενώ υπάρχουν και αδυναμίες του Παναθηναϊκού κάτω από το καλάθι”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: