Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Στοχ: «Όπως την Τετάρτη…»

Τη σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ το κυριακάτικο ματς στην έδρα του Ατρομήτου εξήγησε ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος δεν γνωρίζει πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Στοχ: «Όπως την Τετάρτη…»
Τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ανέλυσε ο Μίροσλαβ Στοχ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός στο Novasports

Για τον προσεχή αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι:

«Θα είναι δύσκολος αγώνας. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος, ειδικά μακριά από την έδρα σου. Διαθέτουν την απαιτούμενη ποιότητα, είναι καλή ομάδα όπως ξέρετε. Πρέπει ν' ανασυνταχθούμε και ν' ανασυγκροτηθούμε καλά, καθώς πλέον αγωνιζόμαστε κάθε τρεις ημέρες, συνεπώς είναι δύσκολο για το σώμα. Γι' αυτό πρέπει ν' ανακάμψουμε, να προετοιμαστούμε σωστά κι ελπίζω να βγάλουμε μια απόδοση σαν αυτής της Τετάρτης και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πού μπορεί να κριθεί μια τέτοια αναμέτρηση:

«Δεν ξέρω. Θα το πάρει όποιος πετύχει τα περισσότερα γκολ .. Πλέον πρέπει να παίξουμε έξυπνα, η τακτική πλέον παίζει μεγαλύτερο ρόλο αλλά είναι μυστικό αυτή που θα επιλέξει ο προπονητής, εκείνος ξέρει την κατάλληλη επιλογή. Ελπίζω να μπορέσουμε να βγάλουμε στο χορτάρι αυτά που θέλει κι όλοι μας πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το μέλλον του:

«Πάλι (η ίδια ερώτηση). Κάθε φορά πρέπει να επαναλαμβάνω πως δε γνωρίζω τί θα συμβεί στο μέλλον. Έχουμε άλλους τρεις αγώνες για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σ' αυτούς και θα δούμε αμέσως μετά. Θα έχω αρκετό χρόνο στις διακοπές για να πάρω την απόφασή μου, προς το παρόν δε γνωρίζω κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: