Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«Μύλος» με Πουλίδο!

Στα δικαστήρια απειλεί πως θα στείλει η Τίγκρες τον Πουλίδο, αν δεν ανακαλέσει τις δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να κοιτούν διακριτικά τις εξελίξεις στο θέμα του Μεξικανού φορ.

«Μύλος» με Πουλίδο
Σιγή ιχθύος τηρούν στον Ολυμπιακό όσον αφορά την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, παρακολουθώντας διακριτικά τις εξελίξεις γύρω από το θέμα που έχει δημιουργηθεί και περιμένοντας να πάρουν στα χέρια τους το αντίγραφο του συμβολαίου που είχε υπογράψει ο Μεξικανός επιθετικός με την Τίγκρες.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες τονίζουν πως αυτή τη στιγμή τους απασχολεί αποκλειστικά η παραπάνω υπόθεση και ξεκαθαρίζουν πως «το μόνο που ισχύει είναι ότι διαπραγματευόμαστε με τον Πουλίδο».

Τα πράγματα για τον 23χρονο παίκτη, όμως, δεν είναι πολύ καλά, καθώς η ομάδα του προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποσπάσει το μεγαλύτερο οικονομικά κέρδος και για να το πετύχει φέρεται να στέλνουν απειλητικά μηνύματα στον ίδιο και τα συγγενικά του πρόσωπα.

Σε… επίσημο επίπεδο η Τίγκρες τονίζει πως αν ο διεθνής άσος δεν αλλάξει στάση, τότε θα προσφύγουν στα δικαστήρια και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να του επιβληθεί βαριά τιμωρία.

Όσον αφορά τον μέχρι πρότινος μάνατζέρ του, Μαουρίτσιο Γκαρσία Ντε Λα Βέγκα, παρουσιάζεται ενοχλημένος από την τροπή που πήρε για τον ίδιο το θέμα (που έμεινε εκτός από τη μεταγραφή) και σκοπεύει να στείλει κάποια έγγραφα στην FIFA για τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του, ο Πουλίδο σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του απέφυγε να πει το παραμικρό για το μέλλον του: «Είμαι 100% αφοσιωμένος στην εθνική. Εχω πολύ μεγάλο κίνητρο. Νιώθω λες και κλήθηκα πρώτη φορά στην Εθνική. Είμαι ευγνώμων στον Θεό για όλα αυτά τα χρόνια που είχα και έχω στο ποδόσφαιρο. Είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στην εθνική ομάδα και θα κοιτάξω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποδείξω πως αξίζω τη θέση μου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα».

Στον Ολυμπιακό, πάντως, εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την περίπτωση και δείχνουν προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: