Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«Η Βραζιλία δεν είναι Γερμανία»!

Συστάσεις για όσους φιλάθλους θελήσουν να δουν από κοντά αγώνες της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία απηύθυνε ο γενικός γραμματέας της FIFA.

«Η Βραζιλία δεν είναι Γερμανία»!
Χωρίς αμφιβολία η διοργάνωση του Μουντιάλ στη Γερμανία ήταν η πιο επιτυχημένη και η πιο ασφαλής σε σχέση με εκείνη στη Νότιο Αφρική πριν από τέσσερα και εκείνη που αναμένεται να διεξαχθεί στη Βραζιλία σε λίγους μήνες. Και αυτό είναι κάτι που στάθηκε ο Ζερόμ Βάλκε.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας της FIFA ζήτησε από τους επισκέπτες της διοργάνωσης στη χώρα του καφέ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους και χρησιμοποίησε το εξής παράδειγμα:

«Μην νομίζετε ότι η Βραζιλία είναι σαν την Γερμανία», ανέφερε αρχικά ο διοικητικός παράγοντας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην δημιουργηθούν προβλήματα, αλλά το μήνυμα μου στους οπαδούς είναι να οργανώσουν τα πάντα πριν το ταξίδι στην Βραζιλία. Δεν μπορείς να κοιμηθείς στην παραλία γιατί είναι χειμώνας. Κλείστε ξενοδοχεία. Δεν υπάρχουν τρένα, δεν μπορείς να κατευθυνθείς από το έναν σταθμός στον άλλον. Δεν μπορείς να πάρεις ένα σακίδιο στην πλάτη και να περπατάς. Στην Γερμανία μπορούσες να κοιμηθείς στο αυτοκίνητο. Στη Βραζιλια όχι».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: