Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Δεκαπέντε εκατ. ευρώ το «πλαφόν» για Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ μπορεί να ανεβάσει τις μετοχές του, όπως συνέβη στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου και τη μεταγραφή του στη Φούλαμ, όπως εκτιμούν στον Παναθηναϊκό.

Δεκαπέντε εκατ. ευρώ το «πλαφόν» για Μπεργκ
Αρκετοί είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που εκφράζουν την ανησυχία τους μήπως το ερχόμενο καλοκαίρι αποχωρήσει από την ομάδα ο MVP της φετινής σεζόν, Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός κατάφερε μέσω του «τριφυλλιού» να αναγεννηθεί και να προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων συλλόγων του εξωτερικού.

Μία από αυτές φαίνεται πως είναι η Στόουκ Σίτι, η οποία φέρεται να δίνει περίπου 5 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Από το «πράσινο» στρατόπεδο, όμως, – όπως αναφέρει η Real News – υποστηρίζουν ότι ο διεθνής άσος θα καταφέρει την επόμενη σεζόν να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του, καθώς θα παίξει στο Champions League, θα κληθεί ξανά στην εθνική του ομάδα και θα κάνει πορεία πρωταθλητισμού με το «τριφύλλι», διεκδικώντας – γιατί όχι – και το πρωτάθλημα.

Για αυτό τον λόγο φέρονται να πιστεύουν ότι ο Μπεγκ μπορεί να πουληθεί με όσα δηλαδή χρήματα διέθεσε η Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος άφησε για την Ελλάδα έναντι 15 εκατ. ευρώ.

Το μόνο που μπορεί να προβληματίσει τους ιθύνοντες του συλλόγου είναι μήπως μέσα στους επόμενους μήνες έρθει πρόταση από κάποια «καλή» ομάδα του εξωτερικού (με στόχο τη διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις), η οποία θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του Σουηδού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: