Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Παράσταση… νίκης!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να βγάλει σήμερα (18:15, Novasports 2) εκτός τον Αστέρα από τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης και παράλληλα να φτάσει πιο κοντά στο να την κάνει δική του. Αλλαγές από Αναστασίου.

Παράσταση… νίκης
Τη δεύτερη του νίκη στα φετινά play-off θα αναζητήσει σήμερα (18:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6, Novasports 2, www.sport-fm.gr) ο Παναθηναϊκός επί του αντιπάλου, που πέτυχε και την πρώτη. Το «τριφύλλι» θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τον Αστέρα για την 4η αγωνιστική των play-off, τέσσερις ημέρες μετά το «διπλό» στην Τρίπολη με στόχο να τον βγάλει off από τη «μάχη» για την πρώτη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπλέον, σε περίπτωση ισοπαλίας στο Περιστέρι -εφόσον έχει πάρει το «τρίποντο» ο Παναθηναϊκός- στην αναμέτρηση Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, θα καπαρώσει η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου την πρωτιά.

Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει κάποιες αλλαγές. Αρχικά, επιστρέφει ο Νάνο, ενώ δεξιά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Σπυρόπουλος. Επιπλέον, οι Λαγός, Πράνιτς δεν θα είναι στη βασική ενδεκάδα για να ξεκουραστούν.

Ο Καπίνο θα παίξει στο τέρμα, έχοντας μπροστά του, τους Σπυρόπουλο, Νάνο στα άκρα της άμυνας και στο κέντρο της, τους Κουτρουμπή, Τρινταφυλλόπουλο (ή Σίλντεφελντ). Οι Ζέκα, Μέντες, Αμπέντ θα είναι στα χαφ και οι Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ στην επίθεση. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι στους βασικούς έντεκα ο Ατζαγκούν.

Εκτός αποστολής ο τραυματίας Πέτριτς και ο Χουχούμης που έπαιξε βασικός κόντρα σε ΠΑΟΚ, Αστέρα. Στον πάγκο οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Ρισβάνης, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν.

Η βαθμολογία μετά από 3 αγωνιστικές:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4
Π.Α.Ο.Κ. 4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 3
(Από τον ΠΑΟΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί λόγω τιμωρίας)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: