Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Φυτανίδης: «Επιτακτική ανάγκη για νίκη»

Στην αναγκαιότητα της νίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Σωκράτης Φυτανίδης. «Πρέπει να αντιδράσουμε», είπε ο αμυντικός του Ατρόμητου.

Φυτανίδης: «Επιτακτική ανάγκη για νίκη»
Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, όπως τόνισε ο Σωκράτης Φυτανίδης. Ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στη Nova, χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη για επιστροφή στις νίκες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Με βάση τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα, η νίκη είναι επιτακτική για να μπορεί η ομάδα μας να στοχεύει ψηλά και να πάρει το καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε αρνητικά, παρά μόνο να ηρεμήσουμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι μεγάλης σημασίας.

Πρέπει να έχουμε καλύτερο ρυθμό, περισσότερη ηρεμία και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις φάσεις που δημιουργούμε. Να βγάλουμε στοιχεία που είχαμε ατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά δεν τα έχουμε βγάλει ακόμα στα πλέι οφς.
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εμείς πρέπει να αντιδράσουμε και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, για να διεκδικήσουμε τη νίκη, που θα μας βάλει ξανά σε στόχους υψηλούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: