Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Και στο βάθος… Βέλλιος!

Εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό η περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου, που αποτελεί παρελθόν από την Έβερτον και για τον οποίον είχε κινηθεί το «τριφύλλι» το περασμένο καλοκαίρι.

Και στο βάθος… Βέλλιος
Στον Παναθηναϊκό δεν «καίγονται» με τα τωρινά δεδομένα για την απόκτηση επιθετικού, καθώς υπάρχουν Μπεργκ,Πέτριτς ως πρώτες επιλογές, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αν βρεθεί κάτι καλό.

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν στα υπ’ όψιν τους οι «πράσινοι» είναι του Απόστολου Βέλλιου, ο οποίος χθες αποχαιρέτησε την Έβερτον μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στον αγγλικό σύλλογο. Έχει ήδη γίνει κίνηση για να φανούν οι προθέσεις του 22χρονου επιθετικού, σύμφωνα με τη «Live Sport». To ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πρώην παίκτη του Ηρακλή δεν προέκυψε τώρα, καθώς αρέσει εδώ και καιρό στους Αναστασίου, Νταμπίζα και είχε προωθηθεί το περασμένο καλοκαίρι ως μια καλή λύση για εναλλακτική του Μπεργκ.

Τελικά, επέστρεψε ο Φιγκερόα, ο οποίος έλλειψε για λίγο καιρό, μετά την επιθυμία του Βέλλιο να παραμείνει στην Έβερτον.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: