Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Αποχωρεί από την Έβερτον ο Βέλλιος!

Την αποχώρησή του από την Έβερτον προανήγγειλε ο Απόστολος Βέλλιος. Ευχαρίστησε την ομάδα, τον Μόγες και τους φιλάθλους ο 22χρονος φορ.

Αποχωρεί από την Έβερτον ο Βέλλιος
Παρελθόν από την Έβερτον θα αποτελέσει με την ολοκλήρωση της σεζόν ο Απόστολος Βέλλιος. Ο 22χρονος φορ ανήκε από τον Ιανουάριο του 2011 στην αγγλική ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί μετρώντας 24 συμμετοχές και 3 γκολ με την πρώτη ομάδα. Φέτος το Μάρτιο δόθηκε στην Μπλάκπουλ, αλλά μαζί της είχε μόλις δύο εμφανίσεις στην Championship.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Έβερτον γι’ αυτά τα τριάμισι χρόνια της ζωής μου, αλλά κυρίως οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας. Θα είσαστε για πάντα στην καρδιά μου», έγραψε στο Twitter.

Παράλληλα πόσταρε μία φωτογραφία του με τον Ντέιβιντ Μόγες ευχαριστώντας τον για τη συνεργασία, αλλά και μία ακόμη με το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη των «ζαχαρωτών» για τη σεζόν 2011/12, στιγμή που χαρακτήρισε την καλύτερή του στη θητεία του στην Έβερτον.
vellios apostolos         @tolisvellios
I would like to thank you Everton for these 3,5 years of my life, but most of all a big thanks to Evertonians.You will always be in my heart

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: