Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Το… σεντόνι περνάει απ’ το Περιστέρι!

Την πρώτη του νίκη μακριά από την Τούμπα μετά τον περασμένο Ιανουάριο καλείται να πάρει σήμερα ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, αν θέλει να έχει πιθανότητες για έξοδο στο Champions League (20:30, Novasports 1).

Το… σεντόνι περνάει απ’ το Περιστέρι
Μέσα στο «παιχνίδι» για να καταλάβει την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας παραμένει ο ΠΑΟΚ, αν και οι πιθανότητές του να πάρει το… εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League είναι μειωμένες μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ να επιβάλει την αφαίρεση βαθμών στην τρέχουσα διαδικασία.

Για αυτό τον λόγο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους Θεσσαλονικείς το αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το θέμα, όμως, είναι ότι η τελευταία νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν στις 5 Ιανουαρίου επί της Ξάνθης (2-1) και από τότε έχουν περάσει τέσσερις μήνες, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν κερδίσει μόνο τον Απόλλωνα για το Κύπελλο και να μετρούν πέντε ήττες, 4 ισοπαλίες σε 9 ματς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Λούκας Πέρερθ αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος θα μείνει στον πάγκο στην έναρξη τουλάχιστον της σημερινής αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Σκόνδρα, Βίτορ, Τζαβέλλα και Σπυρόπουλο.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Κάτσε, με εσωτερικούς μέσους τον Νάτχο και τον Λάζαρ. Την τριάδα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Λούκας, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Λίνο, Κατσουράνης, Κίτσιου, Μάρτενς, Πόζογλου και Κουλούρης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: