Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ραντεβού στη Λεωφόρο για ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την τελευταία παράσταση του Παναθηναϊκού μπροστά στον κόσμο του, από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς φίλος της ομάδας!
Την τελευταία παράσταση μπροστά στον κόσμο του δίνει ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αφού το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι την Τετάρτη κόντρα στον Ατρόμητο, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
Νομίζω, ότι το λιγότερο που χρειάζεται αυτή η ομάδα, για το θέαμα, που μας χάρισε φέτος, για την απίστευτη βελτίωση στον δεύτερο γύρο, που είχε σαν κερασάκι στην τούρτα την κατάκτηση του κυπέλλου με το 4-1 επί του ΠΑΟΚ και την ταπείνωση του πρωταθλητή μέσα στο σπίτι του με την άνετη νίκη με 3-0, είναι να γεμίσει η Λεωφόρος και στο τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο κόσμος να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά.
Και φυσικά τον Αναστασίου, τον Νταμπίζα, τον Σαραβάκο, όλο το επιτελείο, που μας έκαναν φέτος να νοιώθουμε στο τέλος της σεζόν περήφανοι για αυτό που είδαμε. Και μας έκαναν φέτος να ελπίζουμε, να ονειρευόμαστε για τη νέα χρονιά.
Να νοιώθουμε , ότι αυτός ο Παναθηναϊκός που τη φετινή περίοδο άρχισε από το μηδέν, μπορεί να γίνει ο Παναθηναϊκός, που όλοι θέλουμε. Το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι κρίσιμο για την πρωτιά και την συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με νίκη η ομάδα γίνεται το απόλυτο φαβορί για πάρει την πρώτη θέση και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά. Επειδή βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν, μπορεί η ομάδα να έχει νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Εκεί χρειάζεται ο κόσμος με την φωνή του να σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη. Και στο τέλος του αγώνα, όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε αυτή την ομάδα και να της πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 Για αυτά που ζήσαμε και για αυτά που έρχονται. Και είμαι σίγουρος , ότι το ίδιο θα κάνουν και οι παίκτες , που χρωστάνε πολλά στον κόσμο, που πήγαινε στην Λεωφόρο φέτος και στήριξε στα δύσκολα. Τότε, που η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα και έχανε βαθμούς , τότε ο κόσμος στήριξε πραγματικά και οι παίκτες το ανταπέδωσαν με αυτά που πέτυχαν στο γήπεδο. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18.15.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: