Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Το αφήνει πάνω του!

Τις γνωριμίες του Κριστιάν Καρεμπέ θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, με στόχο την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας. Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ μιλάει με Βενγκέρ για Κάμπελ και άλλους.

Το αφήνει πάνω του
Το ελεύθερο έχει πάρει ο Κριστιάν Καρεμπέ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη όσον αφορά τις επαφές που θα έχει το επόμενο διάστημα με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν.

Οι Πειραιώτες – όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος» - θέλουν να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο βαθμό το γεγονός ότι ο Γάλλος είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος στο εξωτερικό και έχει γνωριμίες με αρκετούς από τους κορυφαίους παράγοντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ένας από αυτούς είναι και ο Αρσέν Βενγκέρ, ο προπονητής της Άρσεναλ, με τον οποίο ο σύμβουλος στρατηγικής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ φέρεται να έχει μιλήσει για την παραμονή του Τζόελ Κάμπελ στο Λιμάνι.

Αν και είναι ακόμη νωρίς, καθώς το μέλλον του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού θα κριθεί πιθανότατα μετά το Μουντιάλ, ο Καρεμπέ παρουσιάζεται αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης.

Από εκεί και πέρα, ο Γάλλος ασχολείται και με άλλα μεταγραφικά θέματα των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι επιθυμούν να κινηθούν για την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ. Για αυτό τον λόγο δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι ήρθε στην Ελλάδα ο Πολ Ινς και οι δύο άνδρες μίλησαν για το ενδεχόμενο ο γιος του παλαίμαχου άσου, Τόμας, να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο σύμβουλος στρατηγικής και υπεύθυνος για την ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων του Ολυμπιακού αναμένεται να εξετάσει και περιπτώσεις άλλων παικτών από τη Γαλλία, την Αγγλία, την Ελβετία και την Πολωνία, όπου φαίνεται πως υπάρχουν «κελεπούρια».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: