Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Κοιτάει Μπλάνκο η ΑΕΚ!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση της ΑΕΚ στην επίθεση, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να φέρονται πως εξετάζουν μία δοκιμασμένη λύση, εκείνη του Ίσμαελ Μπλάνκο! «Ματιές» και σε Βέλλιο.

Κοιτάει Μπλάνκο η ΑΕΚ
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλουν να στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με στόχο να περάσουν… αέρα από τη Football League και να επιστρέψουν στη Σούπερ Λίγκα.

Η θέση που «καίει» τους ιθύνοντες του συλλόγου είναι εκείνη του επιθετικού, με τα ονόματα που εξετάζονται να είναι πολλά και πρόκειται για ξεχωριστές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ψηλά παραμένει το όνομα του Τζεμπούρ, ο οποίος ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από την Νότιγχαμ Φόρεστ που δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί και φέρεται να βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στην «Ένωση».

Ωστόσο, το «Goal» αναφέρει πως μία από τις περιπτώσεις που κοιτάζουν στον «Δικέφαλο» είναι εκείνη του Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους της ομάδας από το πέρασμά του στα ελληνικά γήπεδα.

Αυτή τη στιγμή ο Αργεντινός φορ ανήκει στη Λανούς, στην οποία έχει παίξει σε 25 ματς (13 ως βασικός) και έχει πετύχει 4 γκολ στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, με τέρμα του «Ζορό» η ομάδα του προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην ΑΕΚ φέρονται να έχουν μάθει πως ο 31χρονος παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ίσως το επόμενο διάστημα υπάρξει επαφή μαζί του για να διαπιστώσουν αν μπορεί να επιστρέψει στην «Ένωση».

Επίσης, και η περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου αρέσει στους ιθύνοντες του συλλόγου, με τον Έλληνα επιθετικό να ανακοινώνεται πως αποχωρεί από την Έβερτον (που τον είχε αποκτήσει το 2011).

Προτεραιότητα για τον 22χρονο παίκτη παραμένει το εξωτερικό, αλλά στον «Δικέφαλο» παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα και δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: