Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Με το βλέμμα στο… σεντόνι!!

Με στόχο να πετύχει το ακατόρθωτο και να κερδίσει το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League αντιμετωπίζει ο Αστέρας Τρίπολης εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό (18:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Με το βλέμμα στο… σεντόνι
Στο «κόλπο» της διεκδίκησης του… εισιτήριου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League παραμένει ο Αστέρας Τρίπολης, εφόσον καταφέρει σήμερα να νικήσει τον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο (18:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Αρκάδες δεν κατάφεραν την περασμένη Τετάρτη ηττήθηκαν με σκορ (1-3) στην έδρα τους από τους «πράσινους» και πλέον είναι τρεις βαθμούς πίσω από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται και εκείνος στη δεύτερη θέση της ειδικής κατάταξης.

Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν ως εξής: Ερνάντες κάτω από τα δοκάρια, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παπαχρήστος στην άμυνα, ως αμυντικό χαφ τον Εντό, εσωτερικούς μέσους τον Μουνάφο και τον Ουστέρο και την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Καράσκο, Ναβάρο και Μπαράλες.

Την αποστολή συμπληρώνουν Μπαντής, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Χουάνμα, Βάλντο, Κάφα και Σέτι.

Ο Στάικος Βεργέτης έχει δύο σημαντικές απουσίες και πρόκειται για τους Ντε Μπλάσις, Κουρμπέλης που είναι τιμωρημένοι.

Επίσης, ανέτοιμος κρίθηκε ο Κοντοές, εκτός αποστολής έμεινε και ο Τσαμπούρης κι έτσι το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει λογικά ο νεαρός Παπαχρήστος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: