Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Δεν ρισκάρει με Ρονάλντο ο Αντσελότι!

Αν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει σαν τρελός να παίξει στο αυριανό ματς της Ρεάλ με τη Θέλτα, ο Κάρλο Αντσελότι δεν προτίθεται να ρισκάρει να τραυματιστεί ξανά ο Πορτογάλος που δεν είναι 100% έτοιμος.

Δεν ρισκάρει με Ρονάλντο ο Αντσελότι
Στην Ισπανία υποστήριζαν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εξέφρασε την επιθυμία να παίξει στο κυριακάτικο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Θέλτα, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Primera Division.

Ο Πορτογάλος ήθελε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, στο ενδεχόμενο που στραβοπατήσουν η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, και επειδή ο ίδιος διεκδικεί το βραβείο το πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν.

Παρόλα αυτά, ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου πως: «Δεν θα παίξει αύριο, επειδή δεν είναι 100% έτοιμος. Δεν θέλω να ρισκα΄ρω. Επίσης, δεν θα παίξουν ο Πέπε, ο Βαράν, ο Καρβαχάλ ή ο Ντι Μαρία. Αυτή είναι η απόφασή μου και έχω μιλήσει με τους γιατρούς πριν σας ανακοινώσω κάτι τέτοιο».

Για το πώς αντιμετωπίζουν στη «βασίλισσα» το παιχνιδι στο «Μπαλαΐδος», από τη στιγμή που η Ατλέτικο και η Μπαρτσελόνα έχουν γίνει τα φαβορί για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ματς και δεν σκεφτόμαστε την απουσία του Ρονάλντο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: