Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ούτε τώρα…!

Χωρίς τον Βαγγέλη Νάστο, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην αυριανή (11/05) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Ούτε τώρα…
Χωρίς περαιτέρω προβλήματα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αυριανή (11/05, 20:30) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική των play-offs της Σούπερ Λίγκας.

Μοναδική απουσία για τον Γιώργο Παράσχο είναι και πάλι αυτή του Βαγγέλη Νάστου, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο ισχίο, οι οποίες του στέρησαν τη συμμετοχή και στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Η 19μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Σηφάκης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Θεολόγου, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Ούμπιδες, Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Φωτάκης, Κιβρακίδης, Φάμπιο.

** Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει αύριο (Κυριακή) από τις 11.00 μέχρι τις 18.00 για την πώληση των εισιτηρίων. Από τις 18.30 μέχρι την έναρξη του αγώνα η πώληση θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: