Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ένας χρόνος… Μάντζιος!

Τα «γενέθλια» της έναρξης της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο γιορτάζει ο Πανθρακικός, καθώς σήμερα (10 Μαΐου) συμπληρώνεται ένας χρόνος από την μετακόμιση του έμπειρου προπονητή στην Κομοτηνή.

Ένας χρόνος… Μάντζιος
Έναν χρόνο στον πάγκο του Πανθρακικού συμπληρώνει σήμερα (10/05) ο Άκης Μάντζιος στον πάγκο του Πανθρακικού, αφού ο έμπειρος προπονητής είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση του συλλόγου και αντικατέστησε τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Για αυτό τον λόγο οι Ακρίτες δημιούργησαν το προφίλ του …χρονου τεχνικού στον έναν χρόνο παρουσίας του στην Κομοτηνή.

Ως τεχνικός ηγέτης του Πανθρακικού κατάφερε να συγκεντρώσει 41 βαθμούς και να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, σπάζοντας παράλληλα και πολλά ομαδικά ρεκόρ.

- 41 βαθμοί στην Super League
- 11 νίκες στην Super League
- 10 εντός έδρας νίκες
- 8 ισοπαλίες
- 39 γκολ

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Τάσος Καραολάνης αναφορικά με τα «γενέθλια» των δυο πλευρών, τόνισε:

«Η Διοίκηση της ομάδας είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την συνεργασία της με τον κ. Μάντζιο. Ο προπονητής μας βρίσκεται καθημερινά στο αθλητικό κέντρο και έχει ως στόχο την γενικότερη βελτίωση του Πανθρακικού. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Πλαβούκο και την προπόνηση που πραγματοποιεί με τους τερματοφύλακες αλλά και για όλους τους συνεργάτες του. Είναι κάτι που το αναγνωρίζουμε και τους ευχαριστούμε για αυτό. Εύχομαι η συνεργασία μας να έχει διάρκεια για πολλά χρόνια».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: