Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«H Tίγκρες θα αποφασίσει για Πουλίδο»

Το... μπαλάκι στην Τίγκρες ρίχνει ο εκπρόσωπος του Άλαν Πουλίδο με τοποθέτησή του στο Gazzetta.gr τονίζοντας πως οι Μεξικανοί θα καθορίσουν το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Μαουρίτσιο Γκαρσία Ντε Λα Βέγκα, ζητώντας του να σχολιάσει τα όσα δήλωσε σε συμπατριώτες του, περιπλέκοντας την κατάσταση για τον Μεξικανό φορ. «Φυσικά και ισχύουν όλα όσα τόνισα στους δημοσιογράφους στο Μεξικό. Δεν έχει αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό», απάντησε χαρκατηριστικά.
 Σε ερώτηση για τον Ολυμπιακό και το κατά πόσον θα συνεχιστούν οι επαφές για τον Άλαν Πουλίδο ή εάν έχει... τελειώσει η υπόθεση -όπως ο ίδιος υποστήριξε ενώπιον των ΜΜΕ στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μία ημέρα μετά τον πρόεδρο της Τίγκρες- ο εκπρόσωπός του απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα. Εκείνο που τόνισε ήταν πως «πρόκειται για παίκτη που ανήκει στην Τίγκρες. Είναι δηλαδή καθαρά θέμα της ομάδας. Η Τίγκρες θα αποφασίσει το τι θα γίνει με τον Άλαν Πουλίδο και το ποδοσφαιρικό του μέλλον», είπε, ρίχνοντας το μπαλάκι στην ομάδα.
Είναι φανερό βέβαια μετά από όλα όσα έχουν προηγηθεί πως η υπόθεση Πουλίδο είναι πιο... μπερδεμένη από ποτέ με τους Πειραιώτες πάντως να μην έχουν σταματήσει τις ενέργειες για να κλείσουν τον παίκτη...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: