Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Το «κόλλησε» ο Λάζοβιτς!!

Αυτό για το οποίο… ενδιαφέρει την ΑΕΚ έκανε ο Ντάνκο Λάζοβιτς. Υπό το βλέμμα Λυμπερόπουλου (που πήγε να δει εκείνον, αλλά και τον Ντρίντσιτς) ο επιθετικός της Παρτιζάν σκόραρε και κέρδισε πέναλτι.

Το «κόλλησε» ο Λάζοβιτς! (video)
Την έφεση στο σκοράρισμα που τον έφερε (κυριολεκτικά) στο μάτι της ΑΕΚ έδειξε ο Ντάνκο Λάζοβιτς.

Παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου, που ταξίδεψε δεύτερη φορά στη Σερβία για να τον παρακολουθήσει από κοντά, ο 31χρονος επιθετικός της Παρτιζάν ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με τη Βόζντοβατς για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο Λάζοβιτς κέρδισε πρώτα πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο παρτενέρ του στην επίθεση, Σκούλετιτς. Κι έπειτα χρίστηκε και ο ίδιος σκόρερ, κερδίζοντας κόντρες και πλασάροντας από κοντά στο 56', λίγο πριν δώσει τη θέση του στον Λούκα.

Συμπλήρωσε, έτσι, 4 γκολ σε 8 εμφανίσεις (έχασε τα προηγούμενα ματς λόγω τραυματισμών και τιμωρίας) και μαζί με τον έτερο στόχο της ΑΕΚ, Νίκολα Ντρίντσιτς (που αγωνίστηκε επίσης βασικός), συνέβαλε στην ευρεία νίκη της ομάδας του (5-0), με την οποία συνεχίζει να κυνηγά τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: