Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Το παρελθόν στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και η παράδοση του «Σάλπι»

Για τους λάτρεις των στατιστικών και των παραδόσεων… στο site του ΠΑΟΚ αναφέρονται στοιχεία από τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τα play-off και όχι μόνο.

Το παρελθόν στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και η παράδοση του «Σάλπι»
Προσπάθεια για να μας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης Ατρόμητος-ΠΑΟΚ κάνουν οι φιλοξενούμενοι, λίγες ώρες πριν την έναρξη (20:30) της.

Συγκεκριμένα, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει και στις δύο αναμετρήσεις που έχει δώσει στο Περιστέρι για τα play-off, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να έχει στείλει και τις δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα.

Επιπλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει δημιουργήσει καλή παράδοση στην 4η αγωνιστική των Play-off, ενώ οι «μπλε» όχι και τόσο καλή. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά έγινε με το… αριστερό.

Αναλυτικά

2 αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο στην Αθήνα έχει ο ΠΑΟΚ για τα Play Off και έχει σκοράρει και στις δύο. Αυτή είναι η τρίτη διαδοχική σεζόν που βρίσκονται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει ισοπαλία 1-1 το 2011-12 και να χάνει 2-1 την σεζόν 2012-13 σε μια ήττα στην πρεμιέρα και τελικά δεν του κόστισε, αφού πήρε την πρώτη θέση στην τελική βαθμολογία με τη νίκη του μέσα στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ.

2 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι για τα Play Off και τα δύο ήταν από τα πόδια του Δημήτρη Σαλπιγγίδη που πλέον έχει φτάσει τα οκτώ γκολ με τον Δικέφαλο στις αναμετρήσεις που έχει δώσει για στη σχετική διαδικασία.
3 από τα επτά ματς που έχει δώσει στην έδρα του για τα Play Off έχει κερδίσει ο Ατρόμητος. Στην συγκομιδή του υπάρχει μια ήττα από τον Παναθηναϊκό (2011-12), τρεις ισοπαλίες που μια από αυτές είναι με τον ΠΑΟΚ το 2011-12 και τρεις νίκες.

3 νίκες σε πέντε αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική της διαδικασίας των Play Off έχει ο ΠΑΟΚ. Το 2009-10 επικράτησε του Ολυμπιακού στο στάδιο Καραϊσκάκης, ενώ έχει ακόμη δύο σε εντός έδρας αναμετρήσεις με την ΑΕΚ (2-1 το 2010-11) και το Αστέρα Τρίπολης (1-0 2012-13). Υπάρχει η ήττα στην πρώτη του παρουσία από την ΑΕΚ στην Αθήνα (3-1, 2008-09) και από τον Παναθηναϊκό επίσης εκτός έδρας (2-0, 2011-12).

20 ματς στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ συμπληρώνει ο Γιώργος Γεωργιάδης που επιστρατεύτηκε πρώτη φορά στην περσινή διαδικασία των Play Off του πρωταθλήματος μετά τον αποκλεισμό από τον Αστέρα Τρίπολης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Μάλιστα το ντεμπούτο του είχε γίνει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο στις 15 Μαϊου 2013 όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1. Συνολικά έχει 16 ματς για το πρωτάθλημα, από τα οποία τα εννιά είναι για τα Play Off . Μαζί με τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος μετρά 9 νίκες – 4 ισοπαλίες – 6 ήττες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: